Primele Cazuri ale lui Poirot

Primele Cazuri ale lui Poirot
104,00 MDL (20,90 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Hercule Poirot, omulețul cu mustața răsucită și cu capul în formă de ou care se consideră „cel mai faimos detectiv“, își face, în aceste povestiri, o intrare glorioasă, rezolvând, în stilul său caracteristic, unele dintre cele mai dificile cazuri din cariera lui.

Doamne foarte bogate, fete frumoase și dansatoare celebre; oameni de afaceri puternici, prinți străini și membri ai guvernului; aceasta este lumea în care se învârte Poirot, căci el nu se ocupă decât de cazuri extraordinare, scandaloase, delicate, demne de neobișnuita sa inteligență. Instalat într-un fotoliu, cu o ceașcă de ciocolată aburindă în mână, faimosul detectiv gândește.

Și, ca prin magie, misterul se clarifică.

 

Despre Autor


 

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890–12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în principal pentru cele care au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau pe Miss Marple, este considerată unul dintre cei mai importanţi şi inovatori autori ai genului.

Alături de William Shakespeare, Christie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare traduse în peste 60 de limbi.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Poirot’s Early Cases
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Litera
Apariția: Iunie 2015
ISBN: 978-606-741-708-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri