Prime-Time

Prime-Time

Preț de Listă: 168,00 MDL (42,00 RON)

Preț: 84,00 MDL (21,00 RON)

Economisești: 84,00 MDL (21,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Annika Bengtzon, celebra protagonistă a romanelor poliţiste semnate de Liza Marklund, este, de data aceasta, prinsă între propriile probleme de familie şi revenirea, în forţă, la muncă după un lung concediu de maternitate. Odată finalizate filmările pentru o nouă emisiune, Michelle Carlsson, o populară prezentatoare TV, este ucisă în apropiere de faimosul castel Yxtaholm.

Cei doisprezece oameni care fac parte din echipa de filmare, printre care şi Anne Snapphane, prietena cea mai bună a Annikăi, sunt, cu toţii, suspecţi de crimă. Fiecare dintre ei are un motiv personal sau profesional pentru care ar fi putut s-o ucidă pe Michelle Carlsson. Prinsă în investigaţie şi redescoperind pasiunea pentru jurnalism, protagonista se dovedeşte a fi mereu cu un pas în faţa poliţiei. 

 

Despre Autor


 

Născută pe 9 septembrie 1962 în Suedia, Liza Marklund este jurnalistă și autoare de romane polițiste. Este, de asemenea, coproprietară a Piratförlaget, a treia editură ca importanță din Suedia, și editorialistă la publicația suedeză Expressen. 

Romanele ei s-au vândut în peste 9 milioane de exemplare și se află pe primele locuri în topul celor mai vândute cărți din țările nordice.

Liza Marklund este ambasador UNICEF. Locuiește în Spania cu soțul său, Michael.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Trei
Apariția: Noembrie 2013
ISBN: 978-973-707-545-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3700

Pareri