Prima mea Carte despre Dinozauri. Colecţia National Geographic Little Kids

Mai multe poze

Prima mea Carte despre Dinozauri. Colecţia National Geographic Little Kids
288,00 MDL (72,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Răsfoiește aceste pagini care îți aduc în fața ochilor imaginile a peste 50 de dinozauri erbivori și carnivori, de la cei mai mici (Microraptor) la cei gigantici (precum teribilul Tyrannosaurus), care au populat Pământul în Cretacic, Jurasic și Triasic.

Ilustrații sugestive și pline de culoare, care vin să aducă la viață lumea fascinantă și misterioasă a reptilelor înfricoșătoare care au trăit pe pământ cu mult înainte de apariția omului. cu litera si national geographic, descoperi mai multe despre aceste ființe uimitoare! 

National Geographic Society este una dintre cele mai mari organizaţii ştiinţifice şi educaţionale nonprofit din lume. Fondată în 1888 cu scopul de a „îmbogăţi şi difuza cunoştinţe despre geografie“, activitatea societăţiidoreşte să inspire oamenii să aibă grijă de planetă. National Geographic reflectă lumea prin intermediulrevistelor, programelor de televiziune, filmelor, muzicii şi programelor de radio, cărţilor, DVD-urilor, hărţilor,expoziţiilor, evenimentelor, programelor editorialeşcolare, interactive media şi produselor sale.

Revista National Geographic, publicaţia oficială a societăţii, ce apare în limba engleză şi în 33 de ediţii locale, este citită de peste 38 de milioane de oameni în fiecare lună. Canalul National Geographic este urmărit în 320 de milioane de case, în 34 de limbi şi în 166 de ţări. National Geographic Digital Media primeşte peste 15 milioane de vizitatori pe lună. National Geographic a finanţat peste9400 de proiecte de cercetare, conservare şi explorare şi sprijină un program educaţional ce promovează dobândirea de cunoştinţe în domeniul geografiei.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 132
Editura: Litera
Apariția: Noiembrie 2014
ISBN: 978-606-600-882-2
Dimensiuni: 25,7 x 25,7 cm
Greutatea: 0.9000

Pareri