Prima Impresie

Prima Impresie
124,00 MDL (27,80 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

O vorbã înţeleaptã spune cã nu avem a doua şansã de a face o primã impresie pozitivã. Indiferent dacã scopul nostru este sã obţinem o slujbã mai bunã, sã cucerim de la primul zâmbet un nou partener sau sã câştigãm favorurile unui comitet morocãnos, prima impresie este momentul crucial al oricãrei comunicãri, fundamentul şi cheia unei viitoare relaţii reuşite.
Chiar dacã avem cele mai bune intenţii din lume, acestea nu ne garanteazã cã vom obţine o reacţie potrivitã din partea interlocutorului şi nici nu ne oferã vreun indiciu despre cum suntem percepuţi prin ochii celuilalt.
Dacã ani de-a rândul v-aţi întrebat de ce oamenii par sã se distreze formidabil la o petrecere în timp ce dumneavoastrã nu reuşiţi sã legaţi o conversaţie, dacã aţi privit mirat cum partenerul de discuţie priveşte în gol tocmai când dumneavoastrã eraţi în miezul unei povestiri din ultima vacanţã sau dacã noua colegã de birou este întotdeauna ocupatã când o invitaţi la o cafea, înseamnã cã aveţi nevoie de o evaluare obiectivã şi realistã a felului în care vã recepteazã ceilalţi la o prima întâlnire.
Prima impresie este instrumentul inedit care vã va pregãti temeinic pentru fiecare ocazie în care va trebui sã cunoaşteţi persoane noi. Limbajul non-verbal, zâmbetul, subiectele abordate şi multe alte mici secrete care vi se pãreau de neînţeles vor fi acum o practicã zilnicã.

De fiecare datã când îţi intersectezi paşii cu un om, ai un efect asupra lui şi invers. Stã în puterea ta ca influenţa sã aibã capacitatea de a vã schimba viaţa.

Ann Demarais, Valerie White 

Detaliile Produsului

Titlu Original: First Impressions. What You Don’t Know About How Others See You
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2006
ISBN: 973-669-202-7
Greutatea: 0.3000

Pareri