Prietenii mei, iubirile mele

Prietenii mei, iubirile mele
160,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Proaspăt divorţaţi, Antoine şi Mathias simt nevoia să înceapă o nouă viaţă. Cei doi bărbaţi de 30 de ani, prieteni de când lumea, se instalează în aceeaşi vilă, împreună cu Louis şi Emily, copiii lor, şi îşi impun un set de reguli stricte, dintre care însă primele două, cele mai importante, se vor dovedi repede imposibile: 1. fără baby-sitter; 2. fără prezenţe feminine.O poveste tandră şi extrem de amuzantă despre prietenie, destin şi iubiri ce nu întârzie să apară.O poveste adevărată care trebuia să devină scenariu de film, dar care a devenit mai întâi de toate un roman de succes.

Marc Levy şi bunul său prieten, scenaristul Philippe Guez şi-au petrecut ani de-e rândul vacanţele împreună, în postura de părinţi celibatari. Într-o zi, în timp ce-şi făceau cumpărăturile, au realizat cât de comic şi intrigant pare, în ochii celorlalţi şi al femeilor mai ales, cuplul lor. De aici le-a venit ideea de a scrie. Filmul cu acelaşi nume va fi lansat în 2008.

Marc Levy este unul dintre cei mai populari scriitori din ultimii ani. Cariera sa demarează într-un mod absolut surprinzător la vârsta de 39 de ani, când publică în Franţa prima sa carte, romanulŞi dacă e adevărat… (Editura Trei, 2004), care avea să se vândă în întreaga lume în peste 10 milioane de exemplare şi care a fost ecranizat de Steven Spielberg (2005).

De acelaşi autor, Editura Trei a mai publicat până acum şi romanele: În altă viaţăTe voi revedeaUnde eşti, Şapte zile pentru o eternitate, Copiii libertăţii, Prima zi, Prima noapte, Hoţul de umbre.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Mes amis, mes amours
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Trei
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-707-172-9
Greutatea: 0.3500

Pareri