Prevenirea bolilor cardiovasculare

Mai multe poze

Prevenirea bolilor cardiovasculare

Preț de Listă: 164,00 MDL (41,00 RON)

Preț: 82,00 MDL (20,50 RON)

Economisești: 82,00 MDL (20,50 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Bolile cardiovasculare reprezintă prima cauză a mortalităţii la nivel mondial, fiind responsabile de un deces din trei. Studiile ştiinţifice demonstrează că alimentaţia este unul dintre factorii de risc cei mai importanţi. Din fericire, este şi cel asupra căruia se poate acţiona uşor în termenii prevenirii.

În această lucrare foarte documentată, Michel Montignac ne ajută să înţelegem varietatea şi amploarea factorilor de risc cardiovasculari. Autorul denunţă ideile preconcepute în materie, reabilitând unele alimente cum sunt brânzeturile, ouăle, ciocolata neagră, vinul şi chiar foie gras.

Ca model de alimentaţie corectă este propusă cea mediteraneeană, bogată în fructe, legume, peşte, ulei de măsline, pâine cu multe fibre etc. În plus, este readus în discuţie aşa-zisul paradox francez, datorat mai ales unui consum mediu, regulat, de vin.

Sprijinit de studii ştiinţifice care demonstrează că recomandările alimentare din dieta lui sunt printre cele mai bune pentru diminuarea factorilor de risc cardiovasculari, Michel Montignac ne invită încă o dată să abordăm viaţa în cel mai bun mod, cel al gastronomiei nutriţionale.

Despre Autor

Michel Montignac, celebru specialist în nutriţie, este autorul conceptului de indice glicemic şi creatorul revoluţionarei diete care îi poartă numele. Cărţile lui au fost traduse în 25 de limbi şi publicate în 42 de ţări, în peste 16 milioane de exemplare.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Maigrir avec la méthode Montignac
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-260-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: