Prețuiește Viața

Prețuiește Viața
400,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

„Preţuieşte Viaţa!" nu este cartea mea. Eu sunt doar punctul de pornire. Dar miile de oameni atât de diferiţi ca statut, educaţie, sensibilitate, moştenire culturală, culoare a pielii, oameni de aici sau din colţuri nebănuite de lume care au trecut prin viaţa mea, pe care i-am ascultat cu luare-aminte şi m-au lăsat în urma lor mai bogată, sunt cu toţii co-autori, alături de oamenii cu har care mi-au acceptat invitaţia de a scrie pentru a-ţi face ţie, cititorule, acest dar de înţelepciune şi experienţe, de motivaţii şi idei benefice, puncte de inspiraţie pentru ca tu să simţi că viata merită trăită.

Această carte are, discret încrustate în paginile ei, gânduri cu parfum de violete şi suflet din sufletul meu. Cea mai mare mulţumire a mea va fi să ştiu că, după ce o vei fi citit, vei simţi nevoia să o păstrezi pe noptieră, să revii la ea, să o dai mai departe prietenei sau fetiţei tale, pentru că ţi-a adus un strop de inspiraţie, o motivaţie de a merge mai departe şi te-a făcut să simţi din nou că vorbele astea au sevă, au încă un ecou puternic în inima ta: preţuieşte viaţa! - Autoarea

Video despre Carte

Despre Autoare

Andreea Marin Bănică s-a născut în Roman, judeţul Neamţ, la 22 decembrie 1974. A absolvit Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii ,Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. A urmat cursuri de specializare în jurnalism, relaţii publice şi publicitate, în România şi la University of South Carolina, USA. Îşi începe cariera în televiziune ca reporter la TVR Iaşi, la vârsta de 19 ani, mai târziu devine editor-prezentator al principalului jurnal de ştiri al TVR şi, ulterior, gazda şi directorul celui mai urmărit şi longeviv program social de televiziune în România, timp de aproape un deceniu - ”Surprize, Surprize”.

În 2006 este numită primul Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF România. Aduce pentru prima dată Gala UNICEF pe micile ecrane, transformând evenimentul anual într-un moment umanitar de importanţă majoră la nivel naţional. Este preşedinte fondator al Fundaţiei „Preţuieşte Viaţa" şi director editorial al revistei „Business Woman Magazine", ea se apropie de problematica drepturilor femeilor după decembrie 2007, când devine mama unei fetițe.

www.andreeamarinbanica.acasa.ro

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 255
Editura: Tritonic
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-92275-6-5
Dimensiuni: 24,5 x 29 cm
Greutatea: 1.4420

Pareri