Preparate Vegetariene și Conserve din Ciuperci

Preparate Vegetariene și Conserve din Ciuperci
114,00 MDL (23,85 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Prezentare:

1. Alimentatia si sanatatea... 9

Tipuri de nutritie...  9
Despre consumul de carne... 11
Avantajele consumului de alimente vegetale ... 12
Trecerea de la consumul de carne la cel de produse vegetale ... 13
Sfaturi utile privind prepararea alimentelor ... 14
Ciupercile in alimentatie ... 15

2. Retete culinare cu ciuperci ... 21

Aperitive - gustari ... 21
Salate ... 40
Supe, supe-creme, borsuri, ciorbe ... 48
Sosuri ... 61
Mancaruri ... 64

3. Conserve din ciuperci ... 133

4. Atentie la ciupercile toxice si otravitoare ... 145

Bibliografie ... 151

Index... 153

Despre Autor

Ioana Tudor s-a nascut in Buturugeni, judetul Giurgiu si este absolventa a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti, Facultatea de Horticultura (1981) in prezent fiind cercetator stiintific gradul II.

Specialist in tehnologia de cultura a ciupercilor comestibile, medicinale si producerea miceliului, cu o experienta de peste 30 de ani in infiintarea de ciupercarii, a considerat ca toate cunostintele acumulate sa le lase iubitorilor de ciuperci, in lucrarile publicate.

Autoare a peste 190 articole stiintifice si de popularizare si a 25 carti. In anul 2012 cartea despre Ciupercile din flora spontana a Romaniei a fost premiata de catre Academia Oamenilor de Stiinta din Romania.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 158
Editura: Universitara
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-591-643-2
Dimensiuni: 14,5 x 19 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: