Prea Mândră, Prea Fragilă. Romanul Mariei Callas [Carte Electronică]

Prea Mândră, Prea Fragilă. Romanul Mariei Callas [Carte Electronică]

Preț de Listă: 108,99 MDL (27,25 RON)

Preț: 75,20 MDL (18,80 RON)

Economisești: 33,79 MDL (8,45 RON) (31%)

Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print (PDF)
    • 1 persoane au cumpărat recent acest produs.

* cîmpuri obligatorii

Preț de Listă: 108,99 MDL (27,25 RON)

Preț: 75,20 MDL (18,80 RON)

Economisești: 33,79 MDL (8,45 RON) (31%)

Achită online cu LiberCard în 5 rate cu 0%!

Descriere

„M-am născut prea mândră, prea mândră şi prea fragilă. Iar dacă regret că, atunci când sufăr, sufăr de o sută de ori mai intens decât alţii, sunt sigură că, atunci când sunt fericită, sunt de o mie de ori mai fericită decât ei.“

A fascinat generaţii la rând cu vocea ei, cu forţa interioară pe care o emana şi cu frumuseţea sa dură. A devenit întruchiparea desăvârşită a Divei, sfâşiată între capriciile mărunte şi lirismul sublim. A rămas în memoria tuturor sub numele „La Divina“, cea care a dat glas pe scenă atâtor personaje cu destin tragic, trăindu-şi totodată propria tragedie şi nefericire în afara scenei.

Acest roman surprinde momentele mai puţin cunoscute şi câteva aspecte foarte controversate din viaţa Mariei Callas: copilăria ei şi relaţia defectuoasă pe care ar fi avut-o cu mama sa; ascensiunea şi succesul cunoscut în cele mai faimoase opere din lume; micile mari rivalităţi cu alte voci celebre ale vremii sale; legătura de dragoste cu Aristotele Onassis şi presupusa venire pe lume a copilului lor, mort la câteva ore după naştere; izolarea de lume şi tristeţea pierderii vocii. O biografie romanţată, construită pe baza mărturiilor celor mai apropiaţi prieteni ai Mariei Callas şi pe corespondenţa sa cu aceştia.

 

Despre Autor

ALFONSO SIGNORINI (n. 1964, Milano) este licenţiat în literatură medievală şi a fost pentru o vreme profesor de latină, înainte să devină jurnalist, om de radio şi de televiziune. S-a specializat în presa mondenă, fiind, printre altele, director al revistei Chi şi realizator TV. A mai publicat Chanel. Una vita da favola (Mondadori, 2009), Marilyn. Vivere e morire d'amore (Mondadori, 2010) şi Blu come il sangue. Storie di delitti nell'alta societa (Mondadori, 2010).


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
BRAND: Humanitas
Apariția: 2014
ISBN: 978-973-50-4402-2
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 248

Pareri