Povești Bilingve (română-germană): Frumoasa Adormită

Povești Bilingve (română-germană): Frumoasa Adormită

Preț de Listă: 117,00 MDL (29,25 RON)

Preț: 58,00 MDL (14,50 RON)

Economisești: 59,00 MDL (14,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Una dintre modalitatile placute de a invata o limba straiana este aceea de a-ti insusi echivalentul in aceea limba a unor cuvinte dragi tie sau de a urmari intamplari deja cunoascute relatate in limba respectiva. Asa ca povestea Frumoasei Adormite, spusa in romana si germana, iti va bucura sufletul ca de fiecare data si te va ajuta sa inveti foarte multe cuvinte si expresii in germana.

Sie sprechen Deutsch? Wollen Sie eine Geschichte lesen? Daca raspunsul copiilor la aceste doua intrebari este afirmativ, atunci ei vor petrece clipe de neuitat alaturi de cartile din colectia Povesti bilingve: romana-germana.

Create cu scopul de a-i ajuta sa isi dezvolte cunostintele de limba germana, volumele prezinta cate o poveste in ambele limbi. Textele sunt usor de urmarit si comparat, deoarece sunt redate alaturat: fiecare paragraf in limba romana este urmat de acelasi paragraf in limba germana, fie in interiorul aceleiasi pagini, fie pe pagini asezate fata in fata.

Citind si comparand cele doua variante de text, copilul isi imbunatateste vocabularul si se familiarizeaza deja cu diferentele de limbaj. El va invata cum sa spuna in germana atat cuvinte pe care le poate folosi in vorbirea de zi cu zi, cat si cuvinte specifice povestilor de odinioara. Ilustratia de exceptie da un plus de valoare colectiei.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 34
Editura: Girasol
ISBN: 978-973-1915-34-0
Dimensiuni: 15,5 x 21,5cm
Greutatea: 0.3500

Pareri