Povești Bilingve (română-germană): Cei trei purceluși

Povești Bilingve (română-germană): Cei trei purceluși

Preț de Listă: 117,00 MDL (29,25 RON)

Preț: 58,00 MDL (14,50 RON)

Economisești: 59,00 MDL (14,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Povestea plina de invataminte a celor trei purcelusi isi va spori farmecul atunci cand va fi citita in acelasi timp in limbile romana si germana. Emotiile starnite de pataniile celor doi frati mai mici si lenesi se vor completa cu bucuria de a invata cuvine si expresii noi in germana. Iar unele replici merita cu prisosinta retinute!

Sie sprechen Deutsch? Wollen Sie eine Geschichte lesen? Daca raspunsul copiilor la aceste doua intrebari este afirmativ, atunci ei vor petrece clipe de neuitat alaturi de cartile din colectia Povesti bilingve: romana-germana. 

Create cu scopul de a-i ajuta sa isi dezvolte cunostintele de limba germana, volumele prezinta cate o poveste in ambele limbi. Textele sunt usor de urmarit si comparat, deoarece sunt redate alaturat: fiecare paragraf in limba romana este urmat de acelasi paragraf in limba germana, fie in interiorul aceleiasi pagini, fie pe pagini asezate fata in fata. Citind si comparand cele doua variante de text, copilul isi imbunatateste vocabularul si se familiarizeaza deja cu diferentele de limbaj.

El va invata cum sa spuna in germana atat cuvinte pe care le poate folosi in vorbirea de zi cu zi, cat si cuvinte specifice povestilor de odinioara. Ilustratia de exceptie da un plus de valoare colectiei.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 32
Editura: Girasol
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-1926-95-7
Dimensiuni: 15,5 x 21,5cm
Greutatea: 0.3200

Pareri