Povești Bilingve (română-engleză): Scufița Roșie

Povești Bilingve (română-engleză): Scufița Roșie
67,00 MDL (16,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Stii cum ar suna in engleza celebra replica a lupului din povestea Scufitei Rosii, „Ca sa te mananc mai bine!”? Citeste varianta romano-engleza a povestii si savureaza frumusetea celor doua texte si ilustratia minunata care le insoteste.

Do you speak English? Would you like to read a story? Daca raspunsul copiilor la aceste doua intrebari este afirmativ, atunci ei vor petrece clipe de neuitat alaturi de cartile din colectia Povesti bilingve: romana-engleza.

Create cu scopul de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte cunostintele de limba engleza, volumele prezinta cate o poveste in ambele limbi. Textele sunt usor de urmarit si comparat, deoarece sunt redate alaturat: fiecare paragraf in limba romana este urmat de acelasi paragraf in limba engleza, fie in interiorul aceleiasi pagini, fie pe pagini asezate fata in fata.

Citind si comparand cele doua variante de text, copilul isi imbunatateste vocabularul si se familiarizeaza deja cu diferentele de limbaj. El va invata cum sa spuna in engleza atat cuvinte pe care le poate folosi in vorbirea de zi cu zi, cat si cuvinte specifice povestilor de odinioara. Ilustratia de exceptie da un plus de valoare colectiei.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani, 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 34
Editura: Girasol
ISBN: 978-973-1926-89-6
Dimensiuni: 15,5 x 21,5cm
Greutatea: 0.4500

Pareri