Poveşti Auzite de la Bunicuţa

Poveşti Auzite de la Bunicuţa
109,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 1 exemplar disponibil

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

sau

Descriere

Frumos ilustrată cu imagini color, cartea îi invită pe copii să pătrundă în universul miraculos al basmului. Dacă urmează un eveniment deosebit pentru copilul dumneavoastră şi doriţi să-i faceţi un cadou care să rămână o amintire frumoasă pentru mai târziu, aceasta este alegerea potrivită.

Adaptarea poveștilor: Gogoașa, Cei trei purceluși, Punguța cu doi bani, Capra cu trei iezi, Ridichea, Motanul încălțat, etc.


Primele Pagini


 

Era odată o bunicuţă. Ea cocea plăcinte gustoase, colăcei, prăjituri. Intr-o zi s-a apucat să facă o gogoaşă. A luat făină, unt, smîntînă, ouă, a frămîntat aluatul şi i-a ieşit o Gogoaşă tare frumoasă. A pus-o în cuptor s-o rumenească, să i-o servească moşneagului. Cînd era gata, a pus Gogoaşa într-o farfurie, pe masă. Părea să fie delicioasă!...

S-a dus bunicuţa să-1 cheme pe moşneguţ la mîncare. In timpul acesta, Gogoaşa s-a uitat pe geam şi a văzut o frumuseţe rară: un cer albastru-albastru pe care se jucau nişte nouraşi, un cîmp cu floricele în care zburau fluturaşi multicolori, iar în depărtare - o mare verde. „Ce să fie oare?" s-a întrebat Gogoaşa. Ce noroc că fereastra era deschisă! A sărit iute - ţup! şi s-a rostogolit printre florile din curte. Mergea ea, veselă că a fugit de la bunicuţa, care avea s-o mănînce. Se bucura de frumuseţea din jur, de lumina zilei de vară, de zumzetul albinutelor. Tot rostogolindu-se aşa, uite că i-a ieşit în cale un Iepuraş.

- Bună ziua, i-a zis Iepuraşul.

- Bună ziua, i-a răspuns politicos Gogoaşa. S-a gîndit însă că ar putea fi periculos şi şi-a continuat calea.


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 0-2 ani, 3-5 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 80
Editura: Epigraf
Apariția: 2006
ISBN: 978-9975-924-82-5
Dimensiuni: 20,6 x 26,7 cm
Greutatea: 0.4720

Pareri