Poveste de Craciun

Poveste de Craciun

Preț de Listă: 224,00 MDL (56,00 RON)

Preț: 190,00 MDL (47,50 RON)

Economisești: 34,00 MDL (8,50 RON) (15%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

- As indrazni sa spun ca sunt foarte multe lucruri care ar fi putut sa-mi faca bine, dar de care nu am profitat, raspunse nepotul lui Scrooge. Iar Craciunul este unul dintre ele. De un fapt sunt sigur, insa: ca de fiecare data cand se apropie, ma gandesc la el - dincolo de cuvenita cinstire a lui datorita originii si numelui sau sfant - ca la o perioada de fericire: o perioada de bunatate, de iertare, de milostenie si de bucurii.

Din cate stiu eu, este singura perioada, din lungul rastimp al unui an, in care barbati si femei laolalta par ca sunt gand la gand sa-si deschida in voie inimile ferecate si sa-i priveasca pe cei nevoiasi ca pe niste tovarasi de calatorie spre mormant, si nu ca pe niste creaturi total diferite, condamnate sa aiba o cu totul alta cale.

Si, din acest motiv, unchiule, chiar daca nu mi-a adus niciodata vreo urma de aur sau de argint in buzunare, sunt convins ca mi-a facut bine si imi va mai face bine. Si rostesc: Dumnezeu sa binecuvanteze Craciunul!

Despre Autor

Charles Dickens - (1812?1870) este cel mai important si prolific prozator al literaturii victoriene.

Romanele sale (dintre care amintim faimoasele Oliver Twist, Casa umbrelor, Documentele postume ale clubului Pickwick, David Copperfield) imbina observatia sociala realista cu pitorescul de factura romantica.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 136
Editura: Corint
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-12-8297-8
Dimensiuni: 20,5 x 26 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri