Povești Bilingve (română-engleză): Frumoasa Adormită

Povești Bilingve (română-engleză): Frumoasa Adormită
67,00 MDL (16,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Una dintre modalitatile placute de a invata o limba straina este aceea de a-ti insusi echivalentul in aceea limba a unor cuvinte dragi tie sau de a urmari intamplari deja cunoascute relatate in limba respectiva. Asa ca povestea Frumoasei Adormite, spusa in limbile romana si engleza, iti va bucura sufletul, ca de fiecare data, si te va ajuta sa inveti foarte multe cuvinte si expresii in engleza.

Do you speak English? Would you like to read a story? Daca raspunsul copiilor la aceste doua intrebari este afirmativ, atunci ei vor petrece clipe de neuitat alaturi de cartile din colectia Povesti bilingve: romana-engleza.

Create cu scopul de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte cunostintele de limba engleza, volumele prezinta cate o poveste in ambele limbi. Textele sunt usor de urmarit si comparat, deoarece sunt redate alaturat: fiecare paragraf in limba romana este urmat de acelasi paragraf in limba engleza, fie in interiorul aceleiasi pagini, fie pe pagini asezate fata in fata.

Citind si comparand cele doua variante de text, copilul isi imbunatateste vocabularul si se familiarizeaza deja cu diferentele de limbaj. El va invata cum sa spuna in engleza atat cuvinte pe care le poate folosi in vorbirea de zi cu zi, cat si cuvinte specifice povestilor de odinioara. Ilustratia de exceptie da un plus de valoare colectiei.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani, 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 34
Editura: Girasol
ISBN: 978-973-1915-33-3
Dimensiuni: 15,5 x 21,5cm
Greutatea: 0.4500

Pareri