Plăceri Vinovate

Mai multe poze

Plăceri Vinovate
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Viețile lor erau perfecte... până când s-au cunoscut

Lady Hero Batten, frumoasa soră a ducelui de Wakefield, pare să aibă tot ce și-ar putea dori o femeie, inclusiv un logodnic consi­derat perfect. Este adevărat, marchizul de Mandeville este cam plicticos și nu are deloc simțul umorului, dar acest lucru nu o de­ranjează pe Hero. Asta până când îl întâlnește pe flușturaticul lui frate, Griffin.
Lordul Griffin Reading este opusul gentlemanului perfect – și este foarte mulțumit să fie astfel. Modul cum își petrece zilele este un mister pentru toată lumea, dar Londra întreagă știe că nopțile lui sunt destinate petrecerilor deocheate.

Cum era de așteptat, Hero nu-l place de la prima vedere, iar Griffin îi răspunde cu aceleași sentimente, considerându-i manierele impecabile și atitudinea desăvârșită potrivite pentru înalta societate, dar nu și pentru pro­priul lui frate. Duelul verbal permanent dintre ei aprinde însă scânteia dorinței – și astfel lumea lor, construită cu grijă, se dărâmă iremediabil.

Pe măsură ce ziua nunții lui Hero se apropie, iar dușmanii lui Griffin complotează să-l distrugă pentru totdeauna, cei doi se străduiesc să afle dacă doi oameni atât de nepotriviți pot să descopere împreună dragostea perfectă.

Despre Autor

Elizabeth Hoyt este autoarea ale cărei romane de dragoste istorice au urcat rapid în topurile de bestselleruri ale New York Times, USA Today și Publishers Weekly.

De asemenea, cărțile ei, traduse până acum în 12 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA și au câștigat de două ori premiul Romantic Times Reviewer’s Choice.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 324
Editura: Litera
Apariția: Aprilie 2014
ISBN: 978-606-686-668-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri