Pierdutul Paradis [Carte Electronică]

Pierdutul Paradis [Carte Electronică]

Preț de Listă: 71,99 MDL (18,00 RON)

Preț: 49,67 MDL (12,42 RON)

Economisești: 22,32 MDL (5,58 RON) (31%)

Downloadează Gratuit un Fragment (Ediția Print)
Ediție Print (PDF)
    • 1 persoane au cumpărat acest produs.

Preț de Listă: 71,99 MDL (18,00 RON)

Preț: 49,67 MDL (12,42 RON)

Economisești: 22,32 MDL (5,58 RON) (31%)

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

Descriere

Un roman de mare finețe, în care realitatea se îngemănează cu literatura, o poveste despre iubire și regăsire tradusă în peste 25 de țări.

Într-o seară nefastă, fără să știe de ce, Alma părăseşte cartierul bogat în care locuiește şi ajunge cu maşina într-una din favelele din São Paulo. Iar cartierul se dovedeşte pentru ea un infern. În urma unui atac traumatizant, decide să părăsească Brazilia și, împreună cu Almut, prietena ei, se mută în Australia. După ce încearcă în zadar să-și afle fericirea în brațele unui pictor aborigen, Alma se lasă în cele din urmă convinsă de Almut să meargă la Perth și să lucreze, timp de o săptămână, pentru un festival dedicat lui John Milton.

Erik Zondag e un critic literar de modă veche, aflat în Perth în aceeași perioadă. E de-ajuns să o vadă o dată pe Alma ca să se îndrăgostească de ea, dar paradisul pe care Erik crezuse că l-a găsit se destramă odată cu fuga tinerei.

Peste ani însă, destinul îi va aduce pe cei doi, încă o dată, împreună.

 

Recenzii


 

„În zilele noastre nu există plăcere mai mare și mai spirituală decât să îl citești pe Cees Nooteboom.“ -- Neue Züricher Zeitung
 
„Geniul lui Cees Nooteboom constă aici în felul unic în care integrează imaginile contemporane, mitice și istorice.“ -- The Washington Poszt
 
„Romanul lui Cees Nooteboom este plin de îngeri. Paradisul pare să se afle în Australia, în timp ce iadul e în Săo Paulo. Cees Nooteboom a reușit să-și transforme poveștile adunate de-a lungul călătoriilor într-o variație surprinzătoare a unei teme eterne.“ -- Trouw

 

Despre Autor


 

Cees Nooteboom (n. 1933) a debutat în 1955 cu romanul Philip şi ceilalţi. Opt ani mai târziu, a publicat Cavalerul e mort, un scurt roman borgesian despre un scriitor care se sinucide, lăsându-i manuscrisul cărţii sale neterminate unui alt scriitor, care la rândul lui repetă istoria. Următorul roman, Ritualuri, a fost cartea care l-a consacrat cu adevărat pe Cees Nooteboom, distinsă cu Pegasus Prize, primită cu foarte multe elogii în Olanda şi tradusă în mai multe limbi străine. 

Următoarea poveste, Ziua Morţilor, Paradisul pierdut, Vulpile vin noaptea i-au adus un renume excepţional lui Cees Nooteboom, care a primit numeroase premii literare şi a fost de multe ori menţionat ca un candidat la Premiul Nobel.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Paradijs Verloren
Limba: Română
BRAND: Humanitas
Apariția: Decembrie 2015
ISBN: 978-606-779-006-1
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 184

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: