Piaza Rea

Piaza Rea
69,40 MDL (14,52 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

”Copleşitor, incitant şi construit cu o limpezime de gheaţă – întocmai ca peisajul nordic pe care îl descrie. -- Literary Review

Deşi aflat departe de agitaţia metropolei suedeze, orăşelul Fjällbacka este din nou scena unor întâmplări stranii. Detectivul Patrick Hedström este chemat să investigheze un accident de maşină. Atunci când un al doilea accident similar are loc, Hedström începe să se întrebe dacă nu cumva are de-a face cu un criminal. În acelaşi timp, în Fjällbacka soseşte o echipă de televiziune pentru a filma o emisiune de tip reality-show.

Atenţia mediatică de care se bucură aşa-zisele staruri – nişte tineri cu probleme şi adeseori cu un comportament revoltător – îl face pe Hedström să se gândească la o posibilă legătură între ucigaş şi fenomenul respectiv.

Când, în urma unei petreceri la care se consumă cantităţi uriaşe de alcool, una dintre concurente este găsită moartă, lucrurile se complică pentru Patrick şi echipa sa: dintr-odată sunt nevoiţi să-şi facă meseria în lumina reflectoarelor şi sub ochii presei. Hanna, o poliţistă atrăgătoare, este cea mai nouă membră a echipei, iar rolul ei în poveste se va dovedi covârşitor.

 

Despre Autor

Camilla Läckberg s-a nascut in 1974. Inainte de a deveni cel mai popular scriitor suedez de romane politiste, ea a lucrat mai multi ani ca director de marketing si product manager. Predicatorul este al doilea titlu dintr-o serie de sapte romane (Seria Fjällbacka) care s-au bucurat de un succes enorm de piata si de o presa foarte buna.

Aceasta serie este in prezent in curs de publicare in peste 30 de tari.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Trei
Apariția: Ianuarie 2011
ISBN: 978-973-707-526-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2600

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: