Petrecerea de Halloween

Mai multe poze

Petrecerea de Halloween
93,00 MDL (18,69 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Când o fetiță este găsită moartă, înecată, după ce s-a lăudat că a văzut o crimă, faimoasa scriitoare de romane polițiste Ariadne Oliver îl cheamă pe vechiul său prieten Hercule Poirot pentru a-l descoperi pe ucigaș. Cine și de ce ar fi avut motiv să omoare un copil nevinovat?

Poate că povestea spusă de Joyce nu era, până la urmă, una dintre obișnuitele ei minciuni, menite a-i impresiona pe ceilalți?

Poirot va trebui să facă apel la toată ingeniozitatea sa pentru a descâlci misterul unor decese și al unei dispariții suspecte, dar mai ales pentru a împiedica săvârșirea altor crime.


Despre Autor 

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890–12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în principal pentru cele care au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau pe Miss Marple, este considerată unul dintre cei mai importanţi şi inovatori autori ai genului.

Alături de William Shakespeare, Christie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare traduse în peste 60 de limbi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Litera
Apariția: Septembrie 2014
ISBN: 978-606-686-928-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri