Petitoarea (LIVRARE 15 ZILE)

Lauren Blakely

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Rezumat Petitoarea - Lauren Blakely:

 

Mă cheamă Evie și mă pricep să combin orice. Ținute elegante. Culori. Mâncăruri. Băuturi. Oameni care caută iubirea.

Iar combinațiile mele funcționează de minune. Pentru că sunt o expertă a iubirii și detectez șansa iubirii, înainte ca viitoarea pereche să-și dea seama de ceea ce-i așteaptă.

 

Într-o zi, însă, la rugămintea unei prietene, accept să lucrez la un caz mai dificil.

Dylan e multimilionar. E atrăgător de-ți sucește mințile. Dar e de o bună credință absolută și de o naivitate care ar fi adorabilă, dacă nu ar fi atât de periculoasă.

 

Când îl cunosc, descopăr că are ochi frumoși. Urmează o conversație inteligentă. Apoi, privirea îmi alunecă magnetic spre sud. Și îmi pierd șirul cuvintelor.

 

Și totuși, Dylan e un client. Conduita profesională îmi spune să păstrez distanța.

Dar corpul meu are alte idei...

 

Regina poveștilor fierbinți și a plăcerilor dezlănțuite, Lauren Blakely a ajuns pe locul 1 în topul New York Times, Wall Street Journal și Audible. Iar noua ei carte te face să-ți descoperi adevărata compatibilitate literară: poveștile cu pasiune pură. 

 


Recenzii:

 

 

„Atât de înviorătoare. Am adorat-o. Pețitoarea e o incursiune încântătoare, amuzantă, relaxată, în lumea întâlnirilor romantice, a găsirii sufletului pereche, care, surpriză, e chiar sub nasul tău. Povestea lui Evie și a lui Dylan e pe motivul extremelor care se atrag. Atât de bine construită!” – Totallybex.com

 

„M-a cucerit chimia subtilă de la început, care s-a accentuat treptat în timp ce Evie și Dylan discutau, apoi s-a transformat în pasiune dezlănțuită. Dacă îți cauți un roman contemporan relaxant cu momente de umor, glumițe adorabile și un strop de ironie, vei savura Pețitoarea.” – Caffeinated Book Reviewer.

 

„Dulce. Senzuală. Absolut perfectă. Pețitoarea e povestea chintesențială de iubire. Lauren Blakely le oferă cititorilor tot ce-și doresc: personaje unice și iubibile, o idilă suavă și captivantă și un talent de a scrie care îi cucerește pe cititori de la prima pagină.” – Musings of the Modern Belle

 

„Pețitoarea dezvăluie o compatibilitate făurită în raiul poveștilor de dragoste. Perechea perfectă. Basmul perfect.” – Bookalicious Babes Blog

 

„Senzuală, lină, încântătoare, amuzantă și perfectă în tandrețea ei.” – Love and Lavender Book Review
 
 
Fragment din carte:


Nu-i răspund imediat, pentru că brațele lui sunt atât de robuste, mai puternice decât mă așteptam, și aproape că uitasem cât de înalt este – cred că are 1,85.

Cât de pe furiș pot, inspir subtil, savurând mirosul proaspăt înainte de a ne îndepărta unul de altul.

 


— Nu este nimic în neregulă să nu le ai cu aptitudinile sociale. Cred că toți avem un mic tocilar ascuns în noi.

 


Arcuiește o sprânceană și mă privește de sus până jos.

 


— Bine, dar unde este tocilarul din tine? Pentru că eu nu cred așa ceva. Ești perfect pusă la punct.

 


Ochii lui verzi se plimbă peste trupul meu, observând noua mea fustă neagră din dantelă, care îmi ajunge până la genunchi – este elastică și amuzantă, dar nu, știți dumneavoastră, două degete sub fund, așa cum sunt mult prea multe fuste. Am asortat-o cu o bluză cu mânecă scurtă de culoarea lavandei, cu mici nasturi argintii pe cusăturile laterale. În picioare am niște pantofi Mary Janes. Care sunt pantofii perfecți – cu tocuri groase pentru confort și perfecți pentru a fi la modă.

 


— Iar asta e o fustă drăguță, adaugă el.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 160
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9786306546039