Peter Pan şi Wendy

Peter Pan şi Wendy
50,00 MDL (12,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

James Mathew Barrie a devenit cunoscut și îndrăgit de generații întregi de copii, pentru care a istorisit întâmplările minunate ale lui Peter Pan. Luminosul duh al grădinii Kensington nu se lasă până nu atrage pe acest tărâm de vrajă și pe adorabila Wendy. După care, firește, și frățiorul ei vine să întregească un neasemuit trio.

Peter Pan le descrie, în cele mai amețitoare culori, „Insula de niciunde” și cei trei pun la cale planul unei călătorii pe acel meleag, despre care nicio faptură omenească nu a auzit.Peter Pan îi incurajează: „Este de ajuns să avem încredere. Încrederea îți dă aripi pentru orice!” Este aproape o deviză, pe care scriitorul însuți a aplicat-o destul de des în viața lui.

Descrierea Colecției

Colecţia "Biblioteca pentru toţi copiii" cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii române şi universale, fără de care este greu să-ţi imaginezi o bibliotecă personală a unui cititor avizat, indiferent de vârsta acestuia. Cărţile, destinate tuturor copiilor, dar... şi adulţilor care nu au avut încă şansa să le citească, sunt prefaţate de traducători, scriitori, istorici şi critici literari cunoscuţi.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 120
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2008
ISBN: 9789975699495
Dimensiuni: 15 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă:

 • Aventurile lui Gordon Pym
  -20%

  Aventurile lui Gordon Pym

  Preț de Listă: 40,00 MDL (10,00 RON)

  Preț: 32,00 MDL (8,00 RON)

  Economisești: 8,00 MDL (2,00 RON) (20%)