Descriere
Descrierea Cărții
Prezent din vremuri imemoriale în alimentaţia noastră, peştele este astăzi apreciat în mod deosebit pentru gustul său delicat, dar şi pentru calităţile sale nutritive.
Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă felurite modalităţi de preparare a peştelui – prăjit sau plachie, fript sau la cuptor, marinat, în saramură sau chiar crud. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ vă oferă o largă paletă de opţiuni şi de tehnici de preparare. În plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti potrivite fiecărei reţete.
Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:
Detaliile Produsului
Titlu Original: | Peşte - Secretele bucătăriei, vol. 3 |
---|---|
Limba: | Română |
Coperta: | Copertă moale |
Pagini: | 144 |
Editura: | Litera |
Apariția: | 2010 |
ISBN: | 978-973-675-963-5 |
Dimensiuni: | 14,2 x 21 cm |
Greutatea: | 0.2000 |