Perspectivă de Pilot și alte Secrete ca sa te Înalți Deasupra Mulțimii

Perspectivă de Pilot și alte Secrete ca sa te Înalți Deasupra Mulțimii
119,00 MDL (29,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Alegand aceasta carte, alegi sa te avanti spre ceruri, sa te ridici deasupra celorlati cu pricepere, curaj si incredere, asa cum o face un pilot. Vei invata sa „zbori” deasupra competitorilor. Tinteste cat mai sus, acolo este mai putina inghesuiala, aerul este mai curat iar privelistea iti taie respiratia!

Autorul te invita pe tine cititorule, sa inveti sa privesti lumea prin ochii unui pilot - sa gandesti, sa planifici si sa actionezi intocmai ca un pilot, cu disciplina si curaj, cu increderea si precizia unui pilot bine pregatit.

Aceasta carte iti impartaseste sapte secrete ale pilotilor de success, sapte principii pe care le poti aplica pentru a deveni un „Lider-Pilot“ in afaceri.
1. Perspectiva de pilot
2. Luciditatea situationala
3. Puterea planificarii
4. Progresul prin tehnologie
5. Comunicarea perspectivei personale
6. Puterea cunoasterii
7. Increderea

John Michael Magness este orator profesionist, consultant de renume international si pilot de elicopter. Ca veteran al Razboiului din Golf si fost pilot in fortele speciale, a zburat cu cei mai buni piloti de elicopter pe care ii are armata americana, faimosii Vânatori ai Noptii, in misiuni secrete peste tot in lume. Este licentiat in inginerie aerospatiala, fiind absolvent al Academiei Militare West Point.

A obtinut titlul de master in afaceri la Universitatea Boston. Locuieste impreuna cu sotia si cei doi copii in Fort Worth, Texas.

John Michael Magness sustine la nivel international seminarii de instruire si programe motivationale. Perspectiva sa unica, de pilot de elicopter, asupra afacerilor si conducerii se bucura de aprecierea favorabila a profesionistilor din domeniu.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 124
Editura: Business Tech
Apariția: Iunie 2006
ISBN: 973-8495-32-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri