Personalitatea Psihoterapeutului și Procesul Terapeutic

Mai multe poze

Personalitatea Psihoterapeutului și Procesul Terapeutic
265,00 MDL (66,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sinteza a peste 200 de studii si lucrari semnate de psihoterapeuti romani si straini, volumul este centrat pe teza conform careia succesul psihoterapiei depinde de calitatile personale ale psihoterapeutului.

Informatiile prezentate completeaza literatura de specialitate din tara noastra, in care importanta personalitatii terapeutului este putin analizata la nivel atit teoretic, cit si aplicativ, si permit o mai buna intelegere a rolului si eficientei psihoterapiei. Lucrarea poate fi consultata de studenti si profesori, precum si de specialistii in psihologie clinica si psihoterapie.

Cuprins: Eficienta versus eficacitatea diferitelor forme de psihoterapie • Rolul personalitatii psihoterapeutului in producerea si mentinerea schimbarii terapeutice • Formarea psihoterapeutilor: Analiza si dezvoltarea personala • Studiu privind personalitatea psihoterapeutilor

Despre Autor

Iulia Ciorbea este asistent la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, doctor in Psihologie al Universitatii din Bucuresti si psihoterapeut cu drept de libera practica independenta, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Desfasoara o activitate de cercetare constanta, participa la conferinte nationale si internationale, precum si la numeroase cursuri de specializare in cadrul unor scoli de psihoterapie.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Editura: Polirom
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-46-1630-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri