Personalitate Puzzle. Studiază Personalitatea Fiecăruia şi vei Avea un Loc de Muncă Productiv, Bine Organizat, Captivant şi Reconfortant!

Personalitate Puzzle. Studiază Personalitatea Fiecăruia şi vei Avea un Loc de Muncă Productiv, Bine Organizat, Captivant şi Reconfortant!
169,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

 Este normal sa te adresezi unui om in limba tarii in care s-a nascut daca vrei sa te faci inteles. De ce nu v-ati stradui sa intelegeti, sa invatati si sa folositi un limbaj potrivit personalitatii celui cu care vreti sa comunicati ?

In Personalitate Puzzle este imaginat un puzzle al personalitatilor. Fiecare piesa din puzzle este de fapt o personalitate anume; un individ unic prin combinatia temperamentala care il caracterizeaza si care il face sa functioneze mai eficient intr-un anume loc sau mai putin eficient intr-un altul. Toate din puzzle combinate pot alcatui in final o imagine armonioasa daca studiati si depuneti efortul necesar intelegerii caracteristicilor temperamentale ale indivizilor din imediata vecinatate.

Veti descoperi compatibilitatile intre indivizi si posturile pe care le detin sau reponsabilitatile pe care le au, veti gasi locul ideal al fiecaruia pentru ca echipa sa funtioneze cu o eficienta sporita. Personalitate Puzzle creaza puntea de legatura intre dumneavoastra si cei din jur printr-un limbaj potrivit personalitatii celui cu care vreti sa comunicati !

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 298
Editura: Business Tech
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-8495-66-1
Greutatea: 0.4000

Pareri