Pernă și Ruj - Bărbatul văzut de amantă

Pernă și Ruj - Bărbatul văzut de amantă

Preț de Listă: 139,00 MDL (34,75 RON)

Preț: 69,00 MDL (17,25 RON)

Economisești: 70,00 MDL (17,50 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

În prim plan se află conceptul de eros și psihologia masculină insațiabilă în spiritul ei de căutare a perechii originare, sau poate, se află încercarea de a accede la cunoaștere prin eros. Bărbatul vrea să sărbătorescă prin dragoste viața, să se definească prin ea, să se cunoască, nu doar să dobândească plăcere.

Amantă sau soție? dilemă istovitoare pentru bărbat... Ar fi vrut ca soția să-i ofere o perpetuă noutate, prospețime a intimității de gând și simțire, dar ea copleșită de griji cotidiene, obosește sau ”lasă” pe mâine.

În timp ce ea pierde teren, amanta, care la început a fost, poate, partenera unei aventuri trecătoare, sau o prietenă modestă obedientă, bună confidentă, pune în joc armele ei de seducție. Ea are un statut incert și în permanență are o mare grijă să mențină flacăra interesului bărbatului și totodată să facă din el un competitor, căci, nu-i așa, pot exista adversari. Amanta nu abdică de la armele ei de cochetărie, e când capricioasă, când aparent supusă.

Soția se revoltă, e susținută de prieteni comuni, cu ipocrită atitudine de dezaprobare față de ”rătăcirile” bărbatului, cât timp ”rătăcitul” nu e el, moralistul. Disputat discret sau mai violent de cele două, cu legitime sau nelegitime reproșuri, acestuia îi revine dreptul la opțiune. Concluzia este valabilă și pentru femeie, fie soție, fie amantă, fie viitoare amantă care a avut ce învăța din această ”instructivă” și înțeleaptă lectură.  Finalul pare să ilustreze conceptul de scriere deschisă, cititorul fiind invitat să-l deducă sau să-l creeze. - Tatiana Ernuțeanu, editor IRU 

Din Cuprins: Ce cred bărbații despre lumânări •  Bărbatul care hărțuiește •  Bărbatul și trupul tău •  Bărbații care preferă să vadă ”din întâmplare” •  Istoria părții de jos • Cum își percep bărbații frumusețea • De ce sunt bărbații brutali? • De ce se grăbesc bărbații? • Bărbatul de sub femeie • Cât timp acorzi sexului • Ce faci ”după”? • Kama Sutra pe românește • Performanța sexuală a femeii

Video: dr. Cristian Andrei

Despre Autor

Specialitatea doctorului Cristian Andrei este psihiatria copilului şi adolescentului, iar această calitate îl aşază printre cei care înţeleg vârsta adultă fără să fi uitat vârsta copilăriei. Unii îl consideră om de televiziune, pentru că moderează dezbateri TV pe tema dificultăţilor psihosociale, alţii îl văd ca pe un formator în domeniul bunăstării copilului pentru că susţine Programul de Educaţie pentru Sănătate în Școala Românească, în timp ce alţii îl califică drept sexolog, pentru că le vorbeşte tinerilor despre apropierea dintre ei, vizitând în medie două licee pe lună.

Prea puţini ştiu însă că dr. Cristian Andrei este preşedintele fondator al Institutului de Relaţii Umane din Bucureşti (www.iru.ro), unde promovează concepte moderne din domeniul etologiei şi teoriei fractale în psihologie. La Editura Humanitas a mai publicat Lecţii particulare. Cum să iei în serios viaţa sexuală.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 152
Editura: Institutul de Relații Umane
Apariția: 2000
ISBN: 978-973-0-05936-6
Dimensiuni: 14,7 x 20,5 cm
Greutatea: 0.2800

Pareri