Pepenașul

Mai multe poze

Pepenașul
289,00 MDL (58,09 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere din limba engleza si note de Ines Hristea.

Romanul, o comedie romantica plina de umor si excentricitate, relateaza aventurile lui Claire, o tinara fermecatoare si dezinvolta, careia destinul pare sa-i fi oferit tot ce-si putea dori: un sot, James, pe care il adora, un apartament minunat si o slujba de vis. Dar ziua in care da nastere primului ei copil se dovedeste a nu fi nici pe departe cea mai fericita din viata ei, pentru ca James nu o viziteaza la spital ca sa completeze incintatorul tablou de familie, ci ca sa-i spuna ca o paraseste pentru o alta femeie.

Cu inima frinta si silueta compromisa de sarcina, Claire hotaraste sa se intoarca la Dublin, in sinul familiei sale iubitoare, dar absolut neconventionale. Aici isi va gasi nu doar linistea sufleteasca, ci si argumentul suprem pentru a-l refuza pe James atunci cind acesta incearca sa revina in viata ei.

Recenzii

”Romanul, o comedie romantica plina de umor si excentricitate, relateaza aventurile lui Claire, o tinara fermecatoare si dezinvolta, careia destinul pare sa-i fi oferit tot ce-si putea dori: un sot, James, pe care il adora, un apartament minunat si o slujba de vis. Dar ziua in care da nastere primului ei copil se dovedeste a nu fi nici pe departe cea mai fericita din viata ei.” -- Ila Citila, 26 octombrie 2011, pe bookiseala.ro

Despre Autor
 
Desi a inceput sa scrie absolut accidental, in urma cu aproape cincisprezece ani, Marian Keyes este in prezent una dintre cele mai apreciate romanciere irlandeze. A studiat Dreptul si Finantele, iar in 1993 a inceput sa scrie „dintr-odata” o serie de povestiri ce s-au transformat in romanul sau de debut, Pepenasul.
 
De atunci a publicat neintrerupt, cartile sale devenind imediat bestselleruri. Feminista convinsa, Marian Keyes si-a donat adesea drepturile de autor unor fundatii caritabile. Romanele sale sint traduse in peste 30 de limbi.
 
Dintre acestea, la Editura Polirom au mai aparut: Lucy Sullivan se marita (2006), Vacanta lui Rachel (2006), Pepenasul (2007) si E cineva acolo? (2007).

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 672
Editura: Polirom
Apariția: Noiembrie 2007
ISBN: 978-973-46-0485-2
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.6700

Pareri