Pentru cine bat străzile

Pentru cine bat străzile

Preț de Listă: 164,00 MDL (41,00 RON)

Preț: 82,00 MDL (20,50 RON)

Economisești: 82,00 MDL (20,50 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Pentru cine bat străzile este, teoretic, o carte în care sunt descrise o mie și una de străduţe, fiecare dintre ele având o pagină şi câţiva kilometri sau metri, după caz. Valeria Sitaru, deşi nu se ia în serios, este o scriitoare care surprinde, pentru că descrierile sale sunt departe de a fi plictisitoare. Ea s-a gândit să dea o şansă literară acestor pe nedrept neluate-n seamă subiecte şi a câştigat pariul.

Şi, ca orice profesionist adevărat, mai întâi se plimbă aievea pe subiecte, le priveşte casele, pavajul, câinii şi oamenii, pe urmă caută tot ce se poate găsi despre ele, ne oferă informaţii cât să aflăm şi noi pe unde umblăm şi, pe la mijlocul informaţiilor, începe de fiecare dată câte un uluitor derapaj literar perfect controlat, părând că inventează (atât de veridic şi ameţitoare totul) tot felul de poveşti ale unor personaje cât se poate de reale (sau nu).

V Niciun scriitor n-a mai făcut ce a reuşit Valeria Sitaru, să dea viaţă unor biete străzi, ridicându-le la rangul de subiecte care mai şi vorbesc…

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Litera
Apariția: Mai 2011
ISBN: 978-606-600-249-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri