Pedagogia Aplicativă a Perfonmanței. Lucrare Metodico-Didactică

Pedagogia Aplicativă a Perfonmanței. Lucrare Metodico-Didactică
134,00 MDL
  • Cumpără 2 exemplare cu 120,60 MDL fiecare și economisește 10%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Lucrarea Pedagogia Aplicativă a Performanţei este o tentativă serioasă în acreditarea ideii de a uni noţiunea de cercetare cu cea de valoare. Privită prin prisma acestui raport, devine clar că, pentru autor, performanţa în educaţie este o valoare care emană dintr-un cadru ce îi conferă identitate.

Autorul îşi asumă explicarea fenomenului pedagogic al elevului performer şi face acest lucru printr-o analiză complexă, imanentă scopului. Pos-tulînd drept condiţie esenţială a fenomenului respectiv relaţia implicativă, autorul denotă o apartenenţă expresivă la ideile formulate de un şir de cercetători, pentru a reprezenta o conotaţie aptă de a favoriza un demers educaţional cu sens deplin.

Adrian Ghicov este printre primii în spaţiul educaţional din Republica Moldova care elaborează o lucrare ştiinţifică în pedagogie ce vizează domeniul performanţei elevului şi, în special, în procesul educaţiei lingvistice şi literare.

Această noţiune pedagogică se dovedeşte, deocamdată, extrem de complexă, mai mult chiar, uneori ambiguă. însă „va fiind-ul" autorului din lumea capacităţii performante se înscrie convingător în lumea pedagogică a cărţii de faţă.

Lucrarea este locul adecvat pentru a reflecta şi a proba un gînd suplu şi dialectic la nivelul unei durate lungi de cercetare şi a unei ipostaze instantanee de aplicare.

Noutatea punctului de vedere expus recuperează unul dintre cele mai cauzalistice domenii ale educaţiei, cel al evaluării. In felul acesta, va îndreptăţi, credem, pe deplin, timpul şi gîndirea cititorului, care poate fi un cercetător, un profesor şcolar sau universitar, un student, un elev, un părinte şi, în general, un om în căutare de valori şi care poate să se ridice la nivelul unei aristocraţii pedagogice, ca protectoare a destinului fiinţei umane ce învaţă, caută şi neapărat găseşte. -- Tatiana Callo

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Pontos
Apariția: 2012
ISBN: 978-9975-51-310-4
Dimensiuni: 16 x 24 cm
Greutatea: 0.3460

Pareri