Pe Spatele Şerveţelului

Mai multe poze

Pe Spatele Şerveţelului
324,00 MDL (72,64 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un desen mazgalit pe un biet servetel are un impact mai mare decat un Excel sau un PowerPoint. Ajuta la cristalizarea ideilor, la spargerea tiparelor de gandire care ne tin pe loc si la obtinerea unui tip de comunicare ce li se adreseaza tuturor oamenilor.

Solutiile si ideile din Pe spatele servetelului sunt inspirate de descoperiri stiintifice de ultima ora. Ele vin dupa douazeci de ani de experienta in studiul metodelor vizuale pentru rezolvarea problemelor.  Instrumentele propuse sunt la indemana oricui, pentru ca se bazeaza pe lucruri pe care le facem cu totii in mod natural in fiecare zi, fara se ne dam seama: privim, vedem, ne imaginam. 

Dan Roam demonstreaza ca toti oamenii au darul gandirii vizuale, chiar si cei care se jura ca nu se pricep deloc la desen.

Pe spatele servetelului a fost aleasa de Business Week si Fast Company drept cea mai inovatoare carte a anului 2008. In topul celor mai bine vandute carti din 2008, realizat de celebra librarie online Amazon, ocupa locul 5. A fost tradusa in peste 25 de limbi, devenind bestseller si in Japonia, Coreea de Sud si China.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Publica
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-19-3125-8
Dimensiuni: 17 x 17 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri