Pe Neașteptate, un Înger

Pe Neașteptate, un Înger
55,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

"O trama absurda, relatii stranii, personaje delirante, grotesti;o lume care socheaza prin ea insasi.“ Lire

"Sunt un porc. Casa mi-e o cocina. Nu o curat de luni de zile. Nimeni nu vine sa imi faca ordine. Nu-mi place sa-mi intre oameni straini in casa [...]. Nu matur, nu dau cu aspiratorul, nu-mi fac de lucruri cu pamatufuri de praf ori cu carpe. Mi se pare zadarnic. Colbul revine mereu, iar aici in oras si mai abitir." Jaime Bayly, Pe neasteptate, un inger

"N-am incercat niciodata sa ma sinucid [...]: din lene, neglijenta si lasitate. Trebuie sa ai curaj ca sa te omori, iar eu n-am. Pe mine ma salveaza scrisul. Daca n-as avea aceasta sansa de a evada din realitate si de a ma juca de-a altul, probabil ca m-as gandi la o cale de a-mi lua viata." Jaime Bayly, Pe neasteptate, un inger

Despre Autor

Nascut in Peru, la Lima, in 1965, Jaime Bayly s-a inceput studiile la Pontificia Universidad Catolica del Peru, pe care ulterior le-a abandonat. De la varsta de optsprezece ani este jurnalist si animator de televiziune.

Primul sau roman, No se lo digas a nadie (1994), a provocat in Peru un enorm scandal, fiind autobiografia unui tanar bisexual. Acest bestseller a devenit in 1998 un film de succes.

A mai publicat romanele: Fue ayer y no me acuerdo (1995), Los ultimos dias de La Prensa (1996), La noche es virgen (Premio Herralde,1997), Yo amo a mi mami (1999), Los amigos que perdi (2000), Aqua­ no hay poesa (2001), La mujer de mi hermano (2002) (ecranizat in 2004), El hurac¡n lleva tu nombre (2004).

Pe neasteptate, un inger este unul dintre cele mai apreciate romane ale sale.

In romanele sale autobiografice, Jaime Bayly denunta cu umor ipocrizia, falsa religiozitate si homofobia societatii peruane. Criticii literari spanioli il considera un reprezentant de marca al noii literaturi sud-americane.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Y de repente, un angel
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Nemira
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-143-001-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri