Pe Aripi de Vultur

Pe Aripi de Vultur
279,00 MDL (56,08 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Romanul relatează povestea adevărată a unui colonel de la Beretele Verzi, care, după ce se pensionează, este chemat să conducă un raid secret, organizat de magnatul H. Ross Perot.

El este pus în fruntea unui comando care are misiunea de a scoate dintr-o închisoare iraniană doi angajaţi americani ai lui Perot, directori executivi specializaţi în computere din cadrul unei corporaţii texane, luaţi ostatici în timpul Revoluţiei iraniene, mai exact în timpul crizei ostaticilor din anul 1979.

 

Despre Autor


 

Ken Follett s-a născut în 1949 la Cardiff, în Ţara Galilor. Licenţiat în filosofie la University College din Londra, a lucrat ca ziarist la Evening News, în Londra, precum şi ca director de editură la Everest Books. Primul său bestseller, The Eye of the Needle, a obţinut premiul Edgar pentru cel mai bun roman, din partea Mystery Writers of America.

Follett este membru al mai multor organizaţii active în domeniul culturii: în comitetul consultativ al Reading Is Fundamental (RIF) din Marea Britanie, membru al Royal Society of Arts, National Literacy Trust şi al Academiei din Ţara Galilor, precum şi membru în comitetul director al Academiei Naţionale a Scriitorilor.

Detaliile Produsului

Titlu Original: On wings of eagles
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 648
Editura: Rao
Apariția: Mai 2015
ISBN: 978-606-609-885-4
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri