Patru Nunți și o Moștenire

Patru Nunți și o Moștenire
79,00 MDL (19,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

În cursul vizitei anuale pe care o fac de Crăciun în Scoția, la castelul aproape ruinat al excentricului lor unchi, vicontele de Rocheforte și vărul său, contele de Oakley, primesc niște cadouri cu totul aparte. Bătrânul Taran Ferguson, nerăbdător să-i vadă însurați ca să-și asigure succesiunea, a apărut pe neașteptate, însoțit de oamenii săi, la un bal din vecinătate și a răpit patru domnițe fermecătoare, dornice de măritiș, dintre care moștenitorii săi să-și poată alege mireasa.

Viscolul care izolează castelul timp de câteva zile este un bun prilej ca intențiile cele mai onorabile să facă loc unor ispite surprinzătoare și irezistibile. Poveștile care se țes între protagoniști vă vor transpune într-o lume strălucitoare și magică, plină de senzualitate, în care jocurile de culise vor avea un singur câștigător – dragostea.

„O lectură originală, încântătoare și amuzantă...O adevărată desfătare pentru iubitorii genului.” -- Library Journal

Julia Quinn, Eloisa James si Connie Brockway sunt trei dintre cele mai talentate autoare de romane de dragoste istorice, ale căror bestsellere vândute în zeci de milioane de exemplare s-au situat permanent în topurile New York Times.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Lady Most Willing...
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Lira
Apariția: Martie 2013
ISBN: 978-606-849-479-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri