Pasiunile Inimii

Mai multe poze

Pasiunile Inimii
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O răpire îndrăzneaţă şi un salvator neobişnuit aduc împreună două suflete predestinate

Eliza Cynster s-a săturat să fie tot timpul supravegheată de rudele sale extrem de protectoare, puse în alertă de răpirea recentă a lui Heather, sora ei mai mare. Aflată la balul de logodnă al lui Heather cu salvatorul ei, Breckenridge, Eliza primeşte un bileţel misterios prin care este chemată într-o parte mai liniştită a vilei în care are loc petrecerea. Plictisită de bal, acceptă cu încântare, însă se trezeşte captiva unui bărbat necunoscut, care are misiunea de a o duce în secret la Edinburgh.

Speriată, dar hotărâtă să-şi recapete libertatea, Eliza profită de prima posibilitate de evadare care i se iveşte - în persoana lui Jeremy Carling, un nobil cu preocupări scolastice. Răufăcătorii şi implicarea în conflicte nu au reprezentat niciodată preocuparea lui Jeremy, totuşi nu poate refuza să ajute o domnişoară aflată într-o situaţie disperată.

Pericolul îi pândeşte la fiecare pas al cursei lor nebuneşti pentru a scăpa de un misterios urmăritor şi de un asasin cu sânge-rece, până la confruntarea finală care va dezvălui ce le poate rezerva viitorul - dacă amândoi vor avea suficient curaj să recunoască şi să urmeze dragostea pe care o împărtăşesc.

Stephanie Laurens a cunoscut notorietatea în momentul când romanele ei despre aventurile fetelor familiei Cynster au ajuns să captiveze o întreagă lume şi au transformat-o într-o autoare populară şi foarte iubită.

În cariera de peste două decenii a scris mai mult de 50 de cărţi romantice care au devenit de-a lungul timpului bestselleruri în New York Times, Publishers Weekly, Wall Street Journal şi USA Today.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 396
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-606-849-498-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4100

Pareri