Pasiuni in paradis (LIVRARE 15 ZILE)

Sandra Brown

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Cu inima franta, Schyler Crandall, fiica adoptiva a celui mai puternic om din oras, a fost nevoita sa plece si sa-si lase in urma caminul – mirificul domeniu Belle Terre din Heaven, Louisiana. Sase ani mai tarziu, o criza o aduce acasa, unde ii gaseste pe oamenii dragi ei in miezul unui conflict, afacerea familiei este pe marginea prapastiei, iar secrete odinioara adanc ingropate sunt acum gata sa iasa la iveala in atmosfera deja incinsa de vara torida.

Tricia, sora care o uraste, Ken, cumnatul de care o leaga o poveste veche de dragoste, Cotton, tatal preaiubit, Jigger, ticalosul absolut, si Cash, un barbat mandru, misterios si atat de complex – toti tes un paienjenis din care lui Schyler ii este foarte greu sa iasa.

Si totusi... trebuie sa inteleaga si sa indrepte greselile trecutului inainte de a fi prea tarziu pentru a readuce pacea in paradis.

 

„O maestra a subiectelor originale, Sandra Brown a creat din nou o poveste care ii va tine pe cititori cu sufletul la gura.“ USA Today

„Personaje complexe si credibile, intrigi de familie si vechi scandaluri se combina perfect in acest roman de suspans romantic.“ Publishers Weekly

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale