Pasiuni [Film DVD]

Pasiuni [Film DVD]
39,00 MDL (9,75 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Bill Grant (John Ritter) este un producator TV de success, admirat deopotriva pentru cariera impresionanta si pentru familia fericita pe care si le-a construit. Totul se dovedeste a fi insa un simplu joc al aparentelor, iar actul de divort pe care i-l inmaneaza sotia lui este o surprinzatoare renuntare la iluzia fericirii. Departe de fosta sotie si de cei doi copii, simte din ce in ce mai acut nevoia linistii familiale de odinioara si cauta sa se refugieze in munca.

Adriane (Polly Draper), directoare Departamentului de Stiri din cadrul aceleiasi televiziuni unde lucreaza si Bill, este casatorita de cativa ani buni cu un barbat atent si iubitor. Are tot ceea ce si-ar putea dori, insa in momentul in care ramane insarcinata, viata ei cunoaste o dramatica schimbare. Sotul refuza sa isi asume responsabilitatea pentru copilul lor, amenintand-o cu despartirea si ii cere imperativ sa intrerupa aceasta sarcina, care, pretinde el, le-ar incurca toate planurile de viitor. Refuzul lui Adriane aduce inevitabil divortul. Singura si abandonata, descopera alaturi de Bill, puterea de a merge mai departe, facand impreuna pasi timizi catre o noua poveste de dragoste. Cu toate acestea, in adancul sufletului, spera necontenit ca sotul ei isi va regandi decizia si se va intoarce la ea.

Va cunoaste Bill o noua deziluzie? Va sti Adriane sa aleaga cu luciditate cel mai potrivit tata pentru copilul ei?

Afla raspunsurile si urmareste trairile celor doi in aceasta noua si tulburatoare poveste de dragoste, marca Danielle Steel...

Detaliile Produsului

Titlu Original: Passions
Actori: Peter Brinkerhoff, James Sayegh, Karen Wilkens
Scenariști: Danielle Steel
Limba: Engleză
Subtitrare: Română
Numărul de CD-uri: 1
Studioul de Film: Universal
Durata: 90 min.
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: