Pasiune (Vol. 3 din Serie)

Pasiune (Vol. 3 din Serie)
149,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 7 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Descrierea Cărții

Lucinda și-ar da viața pentru Daniel. Și chiar a făcut-o. Iar și iar. De-a lungul timpului, cei doi îndrăgostiți s-au regăsit și au fost dureros despărțiți de fiecare dată. Dar poate că nu e nevoie să fie mereu așa...

Luce este sigură că ceva – sau cineva – din trecut o poate ajuta și se aventurează în vieţile ei anterioare, singurele care îi pot dezvălui frumuseţea tragică a iubirii dintre ea şi Daniel, dar şi misterul sumbru al blestemului care o împiedică să se desăvârşească.

Pe parcursul odiseii sale se va revedea într-un caleidoscop de epoci şi de versiuni și va fi, pe rând, martora şi protagonista pasiunii şi a morţilor ei înfiorătoare. Iar Daniel o va urmări prin trecutul lor, îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă ea ar rescrie istoria. Povestea lor de dragoste ar putea arde în flăcări... pentru totdeauna.

Vezi Trailerul Cărții

Despre Autoare

Lauren Kate este o autoare americană de ficțiune pentru adolescenți. S-a născut în Dallas, Texas și a urmat colegiul în Atlanta, Georgia. La momentul de față locuiește în Los Angeles. Cărțile sale s-au vândut în peste 30 de limbi și include romanele ”The Betrayal of Natalie Hargrove” și ”Fallen” (Damnare).

www.laurenkatebooks.net

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Passion
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-613-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri