Paşi Uriaşi. Schimbări mici cu Efecte Mari. 365 de Idei pentru Autocontrol

Paşi Uriaşi. Schimbări mici cu Efecte Mari. 365 de Idei pentru Autocontrol
100,00 MDL (21,08 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Anthony Robbins, considerat liderul naţional american în educaţia pentru dezvoltare umană, ne oferă acest ”calendar” perpetuu ca o hartă a comorilor în care comoara suntem noi. O carte plină de întrebări ce pot genera răspunsuri pozitive la încercările vieţii. El ne spune că succesul este rezultatul unei judecăţi corecte, o judecată corectă este rezultatul experienţei, iar experienţa este adesea rezultatul unei judecăţi greşite!

Aşadar, perseverează, căci perseverenţa umbreşte până şi talentul. Există o diferenţă enormă între încercarea de a fi fericit şi fericirea de a încerca să reuşeşti.

Poţi începe chiar de astăzi! De la simpla putere a luării deciziilor la metode mai elaborate, care-ţi pot redefini calitatea relaţiilor personale, a situaţiei financiare, a sănătăţii şi a emoţiilor, Robbins arată cum poţi obţine rezultate maxime cu o minimă investiţie de timp.

 

Despre Autor


 

Milionar la douăzeci şi patru de ani, Anthony Robbins este un întreprinzător— fondatorul a nouă companii — şi autorul cărţilor de succes Descoperă forţa din tine şi Puterea nemărginită (Curtea Veche, 2002). Este considerat liderul naţional american în educaţie pentru dezvoltarea umană şi conduce Robbins Research International Inc. — un puternic institut de cercetare şi marketing.

Din 1984, o treime din locuitorii Statelor Unite ale Americii au urmat seminariile, au audiat conferinţele, au citit cărţile, au ascultat casetele sau au vizionat emisiunile TV ale corporaţiilor Robbins.

El este consultant de vârf pentru organizaţii ca IBM, AT&T, American Express, McDonnell-Douglas, Armata Americană, precum şi pentru echipe şi performeri sportivi de mare succes.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Giant Steps. Small changes to Make
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 488
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2006
ISBN: 973-99444-5-0
Dimensiuni: 15 x 11,3 cm
Greutatea: 0.2450

Pareri