Părinţii mei au luat-o Razna. Cum să-ţi Instruieşti Părinţii. Vol. 3

Părinţii mei au luat-o Razna. Cum să-ţi Instruieşti Părinţii. Vol. 3
214,00 MDL (50,10 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest jurnal nu exagereaza cu nimic. S-ar putea ca unele pasaje sa para de necrezut. Dar sunt chestii care mi s-au intamplat. Si ti s-ar putea intampla si tie. De fapt, probabil chiar asa va fi.  Luis isi doreste mai mult ca niciodata o cariera de comedian. Dar tocmai acum parintii lui au luat-o razna. Ei tin mortis sa fie cool: sa foloseasca vocabularul adolescentilor, sa se imbrace ca ei si sa aiba conturi pe Facebook. 

Luis este ingrozit!  Singura lui speranta este sa participe la concursul Copii cu atitudine si sa impresioneze publicul si juriul.  Va ajunge el in Marea Finala? 

 

Pete Johnson este autorul a peste 40 de titluri pentru copii şi adolescenţi, traduse în peste 20 de limbi, multe dintre ele  fiind premiate. Dintre cele mai importante distincţii amintim: Brilliant Book Award şi Young Telegraph Award. A fost declarat unul dintre cei mai amuzanţi scriitori pentru copii al zilelor noastre. Şi-a început cariera fiind critic de film la Radio One, devenind ulterior profesor.

Experienţa de la catedră şi relaţia cu tinerii săi elevi l-au îndreptat spre cariera de scriitor profesionist. Cartea preferată în tinereţe de Pete Johnson a fost O sută unul dalmaţieni. Pete i-a scris autoarei acestei cărţi, Dodie Smith, ea fiind prima persoană care l-a încurajat să devină scriitor.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 256
Editura: Corint
Apariția: Aprilie 2014
ISBN: 978-973-128-520-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2400

Pareri