Parfumul Iubirii (Cvartetul Mireselor, Vol. 2)

Parfumul Iubirii (Cvartetul Mireselor, Vol. 2)
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunți din Connecticut.

Aparent, viața amoroasă a Emmei este de-a dreptul înfloritoare. Cu un corp de invidiat și înflăcărată din fire, ea aduce o pată de culoare în orice încăpere, asemenea aranjamentelor florale pe care le realizează. Bărbații roiesc în jurul ei, dar Emma este o romantică incurabilă și tânjește după o dragoste ca-n povești, care să dureze până la adânci bătrâneți.

Numai că bărbatul de care se simte atrasă nu e deloc genul romantic. Jack este un tip drăguț, însă provine dintr-o familie destrămată, iar escapadele frecvente ale tatălui său l-au făcut reticent la tot ce înseamnă relație de durată. Dacă vor să ajungă la un numitor comun, cei doi vor fi nevoiți să aibă încredere în povestea lor – și în propriile inimi...

 Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduți autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie și familie și despre acele momente unice care transformă o fotografie drăguță într-o operă de artă. Povestea celor patru prietene continuă în Trăiește clipa, a treia carte din Cvartetul mireselor.

Video despre Carte


Despre Autoare

Nora Roberts s-a născut la 10 octombrie 1950 în Silver Spring, Maryland, SUA. Este autoarea a peste 200 de nuvele, vândute în peste 400 milioane de exemplare. Multe dintre cărțile sale s-au aflat în lista de bestseller-uri New York Times pe parcursul mai multor săptămâni.

www.noraroberts.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Bed of Roses (The Bride Quartet, Book 2)
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-272-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3400

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Incitant
Al 2-lea volum al Cvartetului Mireselor este mult, mult mai interesant decit 1-ul volum. Nu am putut sa ma rup, era asa incitant s-o citesc pina la capat, caci erau niste momente fierbinti. Recomand fetelor romantice si visatoare. Parerea lui Alina / (Plasată la data 07.05.2012)