Până la Sfărșitul Veacurilor

Până la Sfărșitul Veacurilor

Preț de Listă: 99,00 MDL

Preț: 79,20 MDL

Economisești: 19,80 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Bill, un tânăr avocat care lucrează pentru respectabila firmă a familiei sale în New York, lasă în urmă viața pentru care s-a pregătit până atunci, pentru a deveni preot în îndepărtatul Wyoming. Jenny, soția sa, stilistă renumită, se hotărăște să abandoneze lumea fascinantă a modei pentru a fi alături de soțul ei, căci cei doi împărtășesc certitudinea că destinele lor sunt legate pentru veșnicie.

Aproape patruzeci de ani mai târziu, Robert, un editor independent din Manhattan care a renunțat la viața personală pentru a construi o afacere puternică, este în căutarea cărții cu care să dea lovitura. Și o găsește acolo unde se aștepta mai puțin, scrisă de o tânără Amish, în secret, noaptea, la lumina lumânării. Bărbatul se îndrăgostește mai întâi de carte, și apoi de femeia pe care n-a întâlnit-o niciodată și pornește în căutarea ei.

Cele două relații remarcabile aflate la decenii distanță se împletesc în moduri neașteptate și surprinzătoare, când îndrăgostiții se pierd și se regăsesc apoi, într-un roman despre curaj, risc, speranță... și dragostea care nu moare niciodată.


Despre Autor

Danielle Steel (n. 14 august 1947 în New York City) este o scriitoare americană. Danielle, care are tată german și mamă portugheză, a copilărit în Franța și a studiat romanistica la New York.

Este cel mai bine vândut autor în viață din toate timpurile cu peste 580 milioane de cărți vândute.

www.daniellesteel.com

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 278
Editura: Lira
Apariția: Iunie 2014
ISBN: 978-606-686-804-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri