Paint It Black. Destin în Negru

Paint It Black. Destin în Negru

Preț de Listă: 151,00 MDL

Preț: 135,90 MDL

Economisești: 15,10 MDL (10%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

O poveste despre pasiune, prima dragoste şi o tânără pornită în căutarea adevărului. Josie Tyrell, model pentru artişti, adolescentă fugită de-acasă şi o obişnuită a cercului punk-rock al anilor '80 din Los Angeles, are o şansă de a găsi dragostea adevărată atunci când îl întâlneşte pe Michael Faraday, student la Arte. Acesta, fost student la Harvard şi fiul unui renumit pianist, o introduce într-o lume rafinată despre care ea nici nu visase că există.

Dar în momentul în care tânăra primeşte un telefon prin care este chemată să identifice cadavrul iubitului, toate visurile cele strălucitoare devin negre.

 "Ce se întâmplă cu un vis atunci când visătorul nu mai este?" pare a fi întrebarea din centrul acestui roman, povestea consecinţelor antrenate de moartea lui Michael şi a efortului lui Josie de a ţine cu dinţii de lumea adevărată pe care o împărţiseră. în încercarea de a afla cauza morţii iubitului ei, Josie se surprinde simţind atât admiraţie, cât şi repulsie faţă de mama lui, celebra pianistă care o consideră pe tânără responsabilă pentru chinul fiului ei.

Curând, cele două femei se trezesc într-o relaţie ciudată, reflectând pe de-o parte neîncredere, pe de alta, nevoie oarbă.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Livrare Gratis N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 442
Editura: Rao
Apariția: Noiembrie 2012
ISBN: 9786066091756
Dimensiuni: 11 x 23 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri