Pachet Regina Elisabeta a II-a (Volumul 1 și 2)

Acum la 40% Reducere

Livrare prin Curier

 • În Chișinău: 24 de ore
 • În Moldova: 2-3 zile

Vă mai recomandăm

                                                                                            Set Top 4 Cărți de Business și Dezvoltare Personală (Ofertă Limitată)

Doar Azi la 50% Reducere

Preț special 399,00 MDL Preț standard 800,00 MDL
Setul Top 4 Cărți Bestseller: 4 cărți la preț de doar 1

Doar Azi la Mega Reducerea de 85%

Preț special 199,00 MDL Preț standard 796,00 MDL

Descriere

Descoperă viaţa Reginei Elisabeta a II-a ce a inspirat celebrul serial Netflix The Crown

Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost cel mai longeviv monarh britanic și șeful de stat femeie care a servit cel mai mult în istorie.

A devenit regină la doar 26 de ani când Marea Britanie tocmai ieșea din război. Și în pofida tuturor dificultăților cu care s-a confruntat a avut o domnie incredibilă.

Cartea prezintă o privire complexă asupra vieții unei femei puternice care a încercat să echilibreze responsabilităţile muncii și ale vieții familiale.

Această carte a fost scrisă cu ajutorul unor foști membri importanţi ai administraţiei regale care au crezut de cuviinţă că a sosit timpul unei relatări deschise despre Regina Elisabeta și anume despre relaţiile ei cu soţul său Philip, cu cei patru copii ai săi și cu ceilalţi membri ai Familiei Regale.

Regina Elisabeta a II-a a fost pentru poporul britanic un monarh exemplar, care nu renunță la principiile sale în fața vârtejului de schimbări care au marcat lumea întreagă în ultimele decenii.

REGINA ELSABETA A II-A

S-a născut la Londra cu numele Elizabeth Alexandra Mary la data de 21 aprilie 1926. A devenit moștenitoarea prezumtivă a tronului atunci când unchiul ei, Eduard VIII a abdicat, iar tatăl ei a fost înscăunat rege, cu titlul de George VI. În 1947 s-a căsătorit cu Philip, duce de Edinburgh, cu care a avut patru copii, printre care Charles, prinţț de Wales.

A devenit regină în 1952, după decesul tatălui său. Conștientizând din ce în ce mai mult rolul modern al monarhiei, a manifestat interes faţță de afacerile guvernului. A efectuat numeroase vizite de stat în ţările lumii. În anii 1990, monarhia a avut de suferit din cauza dificultăţților, intens mediatizate, legate de căsătoriile a doi copii ai săi.

Mai multe informații

Limba: Română