Pachet Promoțional „Inteligența emoțională - Rețeta fericirii”

Pachet Promoțional „Inteligența emoțională - Rețeta fericirii”

Preț de Listă: 435,00 MDL

Preț: 348,00 MDL

Economisești: 87,00 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 1 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Pachet Promoțional „ Inteligența emoțională - Rețeta fericirii” cuprinde:

  1. Inteligența Emoțională 2.0 
  2. Inteligența Emoțională în 7 zile 
  3. Rețeta Fericirii

Inteligența emoțională 2.0

În contextul vieţii profesionale grăbite de azi, oamenii petrec mai mult timp cu calculatorul, cu telefonul și în conferinţe de afaceri decât comunicând direct, faţă în faţă. În această reţea din ce în ce mai complexă, inteligenţa emoţională este mai importantă ca oricând. Conform cercetărilor, EQ-ul este de două ori mai important decât IQ-ul pentru a obţine ce vrei în viaţă.

Cartea conţine un program pas cu pas care te va ajuta să-ţi identifici abilităţile de inteligenţă emoţională, responsabile pentru 58% din performanţa în toate tipurile de muncă, să ţi le sporești și să te bucuri de succes atât în viaţa personală, cât și în cea profesională. Include un cod pentru accesarea gratuită a testului online de inteligenţă emoţională cu ajutorul căruia vei afla ce EQ ai și ce poţi face pentru a-l îmbunătăţi imediat.

Travis Bradberry, doctor în psihologie clinică și industrial-organizațională, este, alături de Jean Greaves, cofondatorul TalentSmart, o companie de consultanță care colaborează cu peste 75% dintre companiile din lista Fortune 500 și care este lider mondial în furnizarea de teste de inteligență emoțională și de training. Cărțile lui au fost traduse în 28 de limbi și sunt vândute în peste 150 de țări. Dr. Jean Greaves este coautoare, alături de Travis Bradberry, a volumelor: Leadership 2.0 (2012) și The Emotional Intelligence Quick Book (2003)


Inteligența emoțională în 7 zile

JILL DANN este expert in domeniul inteligentei emotionale, fiind, de asemenea, trainer si consultant. Lucreaza cu persoane si cu grupuri responsabile de fuziuni, achizitii si transformari organizationale din SUA, Australia, Noua Zeelanda si Europa. Poti invata intr-o saptamana tot ce invata expertii intr-o viata.

Contine sapte capitole cu sfaturi practice, dovedite, de la profesionisti de top. 

Rețeta fericirii

Fericirea poate fi atinsa prin gasirea echilibrului optim dintre placere si motivatie, arata renumitul expert in stiinte comportamentale Paul Dolan, prin alocarea atentiei in mod eficient si prin evitarea lucrurilor care ne provoaca durere si sunt lipsite de sens. Pare mai usor de spus decat de facut, dar, cu ajutorul unor pasi simplu de pus in aplicare, inspirati din psihologie si din economie, fiecare dintre noi poate descoperi propria reteta pentru a decide, proiecta si obtine lucrurile care aduc adevarata fericire. „Extraordinara, avangardista si profunda. Daca vrei sa citesti o carte despre fericire, alege-o pe aceasta.” - Nassim Nicholas Taleb

Dr. Paul Dolan, expert de talie mondiala in domeniul fericirii, comportamentului si politicilor publice, este profesor de stiinte comportamentale la London School of Economics and Political Science si a fost cercetator asociat la Universitatea Princeton impreuna cu profesorul Daniel Kahneman. Indeplineste functia de consultant la Academia Nationala de Stiinte, pe probleme legate de evaluarea nivelului de fericire.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: