Pachet promoțional: „Eu, cea de pe locul doi”+„Cum să mă vindec de tine”

Livrare prin Curier

  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Vă mai recomandăm

Psihologia persuasiunii. Totul despre influențare. Amplifică-ți puterea de convingere și învață să te aperi de manipulare  (LIVRARE: 7 ZILE)

Robert B. Cialdini

385,00 MDL

Descriere

„Eu, cea de pe locul doi”
Pachetul Eu, cea de pe locul doi contine cele 2 volume semnate de Cezara Zamfir:
• Volumul 1 (202 pagini)
• Volumul 2 (310 pagini)

  Eu, cea de pe locul doi este inspirata dintr-o multitudine de surse si prezinta perspectiva personajului principal feminin referitor la identificarea pe locul doi in absolut orice aspect al vietii ei, negasind puterea sa depaseasca acesta conditie.
  Momentul culminant este acela al descoperirii faptului ca si un sentiment atat de nobil precum iubirea, o poate plasa pe acelasi loc, facand-o sa isi defragmenteze, psihologic vorbind, personalitatea, astfel ajungand de nerecunoscut atat pentru cei apropiati cat si pentru societatea din care face parte. 
  Pornind de la premisa ca toti ne nastem inocenti si neatinsi de defectele clasice ale societatii, cartea urmareste povestea unei tinere ce cunoaste suferinta la limitele ei cele mai acerbe, se redescopera si decade moral prin intermediul unei aventuri pe care o are cu un barbat insurat.
  Prin aceasta poveste, incerc sa urmaresc traseul psihic si nu numai al tinerei Amalia, ce invata pe parcurs ca doar in ea va gasi puterea necesara sa treaca de fiecare data peste orice obstacol pe care i-l impune soarta. Aceasta poveste este una clasica si de actualitate in acelasi timp.
  Ea nu vrea sa multumeasca publicul feminin cu oratorii motivationale, nu vrea sa judece pe nimeni, nu vrea sa atraga atentia asupra infidelitatii ci vrea sa expuna din toate punctele de vedere, un caracter cat se poate de obisnuit al societatii de zi cu zi care decade, se schimba, invata sau nu din greseli si intr-un final ia decizii ce vor genera consecinte indiferent de situatie.
  Cheia acestor consecinte este asumarea, ceea ce naste o batalie interioara in Amalia creionata in carte la nivel semi-erotic si psihanalist. 
 

 Cum să mă vindec de tine

 Iartă-  te-am iubit - Ela E.H.

Ai iubit vreodată un om nepotrivit, iar dragostea ta s-a transformat în regret, pictând pe pânză scurtă a viețîi tale cea mai mare greșeală?
Romanul prezintă o poveste de dragoste cu aspecte psihologice ale abandonului, dependenței de oameni, fricii de singurătate. Un român atipic care te poate ajută  înțelegi unde și de ce ai greșit în relațiile cu oamenii pe care cândva i-ai iubit  pe niște zei. Un român de dragoste, de suferință, un român al realitățîi crunte.

 Permite-mi  te mai iubesc puțîn - Ela E.H. 

Căzută la pământ în furtună suferințeidupă ce singurul bărbat pe care îl iubise îi întorsese spatele fără niciun regret, o simplă femeie este salvată de un străîn. Nu doar  o prinde de mânaci o aduce la pieptul lui, cât  o vindece și  o protejeze. Va rămâne femeia în brațele lui sau va alerga  îmbrățișeze bărbatul ce cândva o abandonase? Mai multcât poate schimbă un copil decizia și, implicit, viață femeii? Cine și cui va ajunge  spună: Permite-mi  te mai iubesc puțîn? Cine era bolnavul de iubire, când se îmbolnăvise și, mai ales, cum avea  se vindece? Toate aceste întrebări își găsesc răspunsurile în paginile romanului ce va va frânge inimile cu suferință, vi le mangaia cu iubire și le va salva prin iertare.

Mai multe informații

Limba: Română
Brand: Creator
Apariția: 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 25 x 13 cm