Pachet Promoțional: Colecția Bestseller (Livrare Gratis în Moldova)

Pachet Promoțional: Colecția Bestseller (Livrare Gratis în Moldova)

Preț de Listă: 1.364,00 MDL (338,41 RON)

Preț: 679,00 MDL (168,46 RON)

Economisești: 685,00 MDL (169,95 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

sau

Descriere

Doar Astăzi: 50% Reducere și Livrare Gratis în Republica Moldova!

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, pe Facebook Messenger sau direct la librăria Bestseller din Chișinău!

Colecția Bestseller este cadoul perfect pentru iubitorii de literatură.

În colecție găsești cărți ecranizate și romane premiate la concursuri literare:

1) „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia: 259 lei 129 lei
2) „Eu încă te iubesc” de Cristina Chiperi: 229 lei 114 lei
3) „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga: 209 lei 104 lei
4) „Amintiri din viitor” de Andreea Russo: 249 lei 124 lei
5) „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose: 209 lei 104 lei
6) „De vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga: 209 lei 104 lei

Procurând Colecția Bestseller economisești 685 lei!


Misiunea noastră este de a inspira oamenii să citească și să iubească.

Viziunea noastră este ca într-o zi în fiecare casă să existe o bibliotecă.

Biblioteca Familiei la tine acasă!


 

Vrei o astfel de bibliotecă la tine acasă, scrie-ne acum la info@bestseller.md, pe Facebook Messenger sau telefonează la +373 (22) 993-992 și te vom ajuta să-ți creezi o biblioteca visurilor tale cu cele mai bune cărți la super-reduceri! Mobilierul cadou din partea noastră! :)

Biblioteca se livrează la domicliu și la dorință poate fi amenajată în camera dorită.

Viziunea noastră este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Acesta este gândul care ne-a motivat să creăm Biblioteca Familiei. Cele mai bune cărți pentru copii și părinți - romane premiate, cărți romantice, bestsellere internaționale, cărțile preferate ale copilăriei și cărți din actualul program școlar. Toate la cele mai bune prețuri. Economisește mii de lei, achiziționând cărțile din Biblioteca Familiei cu o reducere de 50%.

Care sunt beneficiile unei biblioteci acasă?

Crescând într-o casă cu câteva sute de cărți, educația copilul sporește de trei ori în comparație cu copilul care crește într-o casă cu doar câteva cărți, relatează un studiu efectuat de Pacific Standard. 

Biblioteca va crea momente memorabile familiei. În zilele de week-end, după ce serviți micul dejun și preferați să petreceți timpul acasă în familie, puteți să vă strângeți cu toții pe o canapea confortabilă și și să vă delectați cu câte o carte bună din bibliotecă. Apoi, să improvizați un club de lectură al familiei, în care fiecare să povestească ce nou a învățat de pe urma lecturii.


În timpul săptămânii, seara, când vă întoarceți de la serviciu, iar copii de la studii, în loc să priviți televizorul, ați putea citi o carte din Biblioteca Familiei. Dezvoltarea vocabularului, stimularea creativității și îmbunătățirea memoriei sunt doar câteva dintre beneficiile lecturii. Țineți minte, oamenii care citesc îi vor conduce întotdeauna pe cei care privesc televizorul.

Având o bibliotecă acasă, nu se va mai întâmpla să vreți să citiți și să nu găsiți în casă o carte interesantă. Dintre sutele de cărți, veți găsi cu siguranță o carte potrivită la momentul potrivit.

În ce colț al casei veți amenaja biblioteca?

Biblioteca Familiei are 2 metri înălțime și 80 cm lățime. Pentru că are o adâncime de doar 28 cm poate fi amenajată în coridorul casei fără a ocupa prea mult spațiu. Astfel când vă întoarceți de la serviciu, iar copii de la studiu, primul lucru pe care îl veți vedea va fi biblioteca cu cărți. În loc să alegeți să deschideți televizorul sau computerul, ați putea vedea ce carte vă poate face o companie plăcută în acea seară.

De asemenea, Bibioteca Familiei poate fi amplasată în una din camerele casei, lângă o canapea sau fotoliu, astfel încât fiecare membru al familiei să se poată dedica lecturii unei cărți. În unele familii, este chiar o cameră dedicată bibliotecii, acolo unde fiecare merge pentru a se cufunda în lumea cărților și a petrece timpul în compania celor mai mari gânditori și scriitori. Mai comandând de la noi un raft cu cărți, vă puteți transforma camera într-o adevărată bibliotecă având deja 12 rafturi, în loc de 6.

Polițele bibliotecii sunt rezistente, fiind proiectate astfel încât să suporte o sarcină maximă de 30 kg (peste 70 de cărți pe un raft). Polițele au o înălțime care permit amplasarea cărților de diferite dimensiuni, precum enciclopediile, atlasurile și alte cărți educative cu mărimi mai mari.

Ai visat întotdeaua să ai o bibliotecă în casă? Acum aceasta este posibil cu doar cu un mesaj sau apel telefonic.

Comandă Biblioteca Familiei și bucură-i pe cei dragi cu lecturi frumoase!

Scrie-ne acum la info@bestseller.md, pe Facebook Messenger sau telefonează la +373 (22) 993-992!

Curiozități

• Poetul Mihai Eminescu a avut în casa părintească din Ipotești cea mai bogată bibliotecă din regiune, potrivit istoricilor literari.

• Interpreta Roxette consideră că soarta multor oameni depinde de faptul dacă în casa părinților a fost sau nu o bibliotecă.

• Potrivit unei cercetări făcute de autorul Brian Tracy, dacă citești doar o oră pe zi, într-o săptămână vei termina o carte. O carte pe săptămână înseamnă 50 de cărți pe an. Cincizeci de cărți pe an înseamnă 500 de cărți de-a lungul următorilor 10 ani. Dacă îți vei crea o astfel de obișnuință, atunci vei citi toate cărțile dn această bibliotecă în mai puțin de 4 ani.

• 88% dintre oamenii bogați citesc cel puțin 30 de minute pe zi pentru educație sau carieră, în timp ce doar 2% din oamenii săraci fac la fel.

• Antreprenorul și autorul Jim Rohn a spus la un moment dat: „Oamenii săraci au televizor mare. Oamenii bogați au biblioteci mari”.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Editura: Editura Bestseller
Greutatea: 1.4800

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: