Pachet Promoțional „Amintiri din Viitor” și „Fata cu vise alb-negru”

Pachet Promoțional „Amintiri din Viitor” și „Fata cu vise alb-negru”

Preț de Listă: 458,00 MDL (114,50 RON)

Preț: 229,00 MDL (57,25 RON)

Economisești: 229,00 MDL (57,25 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Trilogia „Amintiri din viitor” de Andreea Russo


Cum e să trăiești cu amintiri din viitor? Cum e să știi ce va fi mâine? Într-o viață în care viitorul și trecutul îşi schimbă locurile, rămâne doar prezentul. Dar cum să iei o decizie în prezent atunci când îți cunoști viitorul?

La 7 ani, vrea să afle prin ce se deosebește de toți ceilalți. La 12 ani, învăță cum să fie ca ceilalți. La 17 ani, se îndrăgostește de Amelia. La 22, o întâlnește. La 27, se află într-un avion care urmează să se prăbușească.

Numele lui este Mir.

Dacă citești aceste rânduri, deja faci parte din viitorul lui.

Romanul „Fata cu vise alb-negru” de Andreea Russo


Cum e să trăiești între alb și negru?  

Mia este o pianistă remarcabilă. Toți îi prevăd un viitor frumos până în ziua în care dispare fără nicio urmă, în drum spre casă. Timp de 24 de ani nimeni nu o poate găsi. Ce s-a întâmplat? Poate fi elucidat adevărul prin intermediul unor vise? Și chiar dacă acestea apar la o tânără detectivă aflată abia la început de cale?

O viață blocată între vis și realitate, un mister pierdut în timp, un roman ce taie răsuflarea și ne obligă să ne întrebăm cine sunt cu adevărat oamenii din jurul nostru.

 

Despre autoare


 

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Cartea sa de debut „Amintiri din viitor” a fost premiată la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a. În 2016 a lansat și romanul „Fata cu vise alb-negru” (2016). 

Își face studiile la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Film.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Editura: Editura Bestseller
Apariția: 2017-2018
ISBN: 978-99753154-6-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4760

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: