Pachet Promoțional: „Netflix”

Pachet Promoțional: „Netflix”

Preț de Listă: 1.295,00 MDL

Preț: 647,00 MDL

Economisești: 648,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 1 persoane au cumpărat acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Cărți cu cea mai bună ecranizare pe Netflix.

Cele mai bune cărți ale anului 2021 la -50% și cu Livrare Gratis în Republica Moldova!

Pachetul Promoțional Netflix conține:

1. Bună dimineața, noapte! - Lily Brooks-Dalton

2. Max, Fugara - Brenna Yovanoff

3. Anne de la Green Gables - Lucy Maud Montgomery

4. Elite - Abril Zamora

5. Arsene Lupin, gentlemanul spărgător - Maurice Leblanc

BUNĂ DIMINEAȚA NOAPTE

„Cartea Anului” - Chicago Review

Într-o lume transformată de un dezastru necunoscut, doi străini trebuie să lupte din greu cu dragostea, regretele și supraviețuirea.

Augustine, un astronom cu o carieră strălucită, refuză să-și evacueze îndepărtatul post de cercetare de la Cercul Polar atunci când primește vești despre o catastrofă mondială.

Între timp, specialistul în misiuni Sullivan se află într-un zbor lung de întoarcere de pe Jupiter. Când ea și colegii săi astronauți descoperă că Centrul de Control al Misiunii a întrerupt transmisia și că sunt nevoiți să-și găsească drumul spre casă fără niciun ajutor, Sully se întreabă dacă va mai reveni vreodată la fiica ei și la viața pe care o lăsat-o în urmă.

Pe măsură ce Augustine și Sully se confruntă fiecare cu un viitor incert, poveștile lor se împletesc treptat ducând la o concluzie profundă și neașteptată.

Ce rezistă la sfârșitul lumii?
Cum dăm sens vieților noastre?

O meditație profundă asupra puterii iubirii
și a curajului sufletului uman.

Max, Fugara. Un roman Stranger Things

Romanul bazat pe serialul fenomen Netflix, Stranger Things, explorează trecutul lui Max Mayfield, precum și modul în care a ajuns să considere orășelul Hawkins o a doua casă.

 „Povestea este bine scrisă și redă perfect spiritul și personalitatea lui Max Mayfield. De asemenea, ajungem să vedem o profunzime emoțională a familiei lui Max, ceea ce lipsea, atât în sezonul 2, cât și în sezonul 3 al serialului.”

— LOS ANGELES TIMES ☆☆☆☆☆

„Cartea are loc în timpul evenimentelor actuale din Stranger Things, sezonul 2. Este povestea din perspectiva lui Max, pe măsură ce ea îl cunoaște pe Lucas, Dustin, Mike și Will. Cartea strălucește prin prezentarea vieții lui Max.”

Anne de la Green Gables 

Scris pentru toate vârstele, „Anne de la Green Gables” este un roman clasic, devenit bestseller de la prima apariție. Cartea a intrat în Top 25 cele mai bine vândute cărți ale tuturor timpurilor.

Anne Shirley, o orfană de unsprezece ani, vine la Green Gables, într-un colț verde al Insulei Prințului Edward, doar pentru a descoperi că familia Cuthbert – bătrânul Matthew și sora lui severă, Marilla – vor să adopte un băiat, nu o fată.

Dar înainte de a o putea trimite înapoi, Anne – care pur și simplu are nevoie de mai mult spațiu pentru imaginația ei vivace și de o casă adevărată – reușește să-i cucerească în totalitate.

O poveste încântătoare, care explorează vulnerabilitatea, așteptările și visurile unui copil care crește, Anne din Green Gables este, de asemenea, un portret minunat al unor vremuri, al unei familii și, mai ales, al iubirii.

ELITE

Paula suferă din cauza unei iubiri imposibile, despre care nu poate să îi povestească nimănui. Janine, păstrează un secret care, dacă ar ieși la iveală, i-ar pune viața în pericol.

Prietenul ei Gorka, începe să simtă ceva mai mult pentru o altă persoană, iar Mario, repetent și bully totodată, află pentru prima dată cum este să fie chiar el în pielea victimei.

Din cauză că și-a pierdut părul în urma unor probleme emoționale, colegii de la Encinas o strigă Coama pe María Elena. Nimeni nu are habar că, în spatele opulenței și strălucirii, se asunde o poveste tristă de familie.

Cu toate că problemele nu lipsesc din viețile lor, ceva neașteptat se întâmplă la petrecerea de sfârșit de an… Marina este găsită moartă pe marginea piscinei.

În mâinile detectivei ajunge un jurnal misterios plin de ură la adresa adolescentei ucise. Cineva o detesta. Toate indiciile duc către unul dintre colegii ei de clasă… Cei cinci, Melena, Janine, Mario, Paula și Gorka, se trezesc implicați în poveste într-un fel sau altul.

Să aibă autorul jurnalului vreo legătură cu moartea ei? Cine l-a dat pe mâna poliției? De ce o ura atât de mult pe fată? Cum s-a ajuns atât de departe? Cel mai bine ar fi să ne întoarcem la începutul anului și să îmbinăm piesele din puzzle.

 Arsene Lupin, Gentlemanul Spărgător

Arsène Lupin, este tot ceea ce v-ați aștepta de la un gentleman - înțelept, fermecător… și posibil cel mai mare hoț din lume. Oamenii simpli și nevinovați nu au de ce să se teamă de el. Lupin este un Robin Hood francez, al cărui țintă sunt doar cei bogați și puternici.

Scriitorul Maurice Leblanc și-a bazat personajul pe adevăratul hoț Marius Jacob. El nu era un hoț tipic. Avea reguli, nu jefuia oamenii simpli precum muncitorii și medicii. Era foarte deștept în modul în care făcea jafurile, lăsând foarte puține urme și un puzzle despre modul în care realiza fapta.

„Intrigi captivante, narațiune grozavă și minunatul Lupin creează ore excelente de lectură.”

— NEW YOTK TIMES ☆☆☆☆☆

Cartea a inspirat serialul Netflix LUPIN cu Omar Sy în rolul central. Filmul a ajuns Nr. 1 pe Netflix cu peste 70 de milioane de vizionări în întreaga lume, devenind cel mai bun serial Netflix din 2021.

„Cel mai popular serial francez din toate timpurile.” — FORBES

  

Promoție valabilă în limita stocului disponibil!

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
BRAND: Bestseller
Apariția: 2021

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: