Pacatul Original

Mai multe poze

Pacatul Original
99,00 MDL (23,18 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Asemănarea dintre doctorul Kacey Lambert și actrița de filme de serie B Shelly Bonaventure este prilej de glume în micul orășel Grizzly Falls din Montana. Totuși, Kacey este șocată să afle despre moartea accidentală a starletei, deși între ele două nu există nici o legătură aparentă. Nedumerită, declanșează o anchetă pe cont propriu și descoperă că nu era vorba de o coincidență.

La rândul lor, detectivul Selena Alvarez și partenera ei Regan Pescoli au o imagine mai largă: pe tot cuprinsul țării s-au înregistrat decese aparent accidentale ale unor femei cu părul roșcat și ochii verzi, de vârste apropiate.

Cercul se strânge tot mai mult când Kacey își dă seama că atacul care o vizase în urmă cu câțiva ani nu avea ca scop nici jaful, nici violul, ci eliminarea ei, iar Kacey este nevoită acum să-și pună la îndoială judecata și tot ce credea că știe despre propriul trecut. Împreună cu fermierul Trace OʼHalleran, tatăl unui mic pacient de-al ei și alături de care începe o poveste de dragoste, încearcă să-și apere viața și să scoată adevărul la iveală.

Care este legătura dintre toate aceste femei, asupra cărora pare să planeze un blestem? Răspunsul cu totul surprinzător și neașteptat demonstrează încă o dată talentul incontestabil al autoarei Lisa Jackson.

 

Despre Autor


 

Lisa Jackson este autoarea a mai mult de şaptezeci de bestselleruri care au urcat pe locul I în topul New York Times. Cărţile sale au fost traduse în peste 25 de limbi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: Lira
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-741-210-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri