Păcatele Vicontelui Sutherland

Păcatele Vicontelui Sutherland
97,00 MDL (22,71 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Este nechibzuit, curajos, periculos… Bărbații îl invidiază, femeile îl doresc… dar ea caută numai răzbunare.

Claire Ashcroft are un motiv bun să-l disprețuiască pe vicontele Grayson Sutherland. Un bărbat extrem de imprevizibil și cu o reputație înspăimântătoare, Sutherland este responsabil pentru moartea unei persoane dragi ei, care i-a lăsat o durere sfâșietoare în suflet. Dacă ar putea, l-ar ucide. Însă planul pe care îl pune la cale este mai subtil – își va folosi farmecele ca să-l facă să plătească pentru crima lui.

Și imediat ce el se va îndrăgosti nebunește de ea, îi va frânge inima vulnerabilă. Însă Claire este o tânără inocentă, care nu știe nimic despre cum merg lucrurile în înalta societate, iar fascinația pe care o exercită nobilului experimentat o va lua prin surprindere, făcând-o să uite de tot… în afară de pasiunea copleșitoare care-i ia sufletul în stăpânire. Iar, în final, va afla cu uluire că planul ei a funcționat… mult prea bine.

„O scriitoare remarcabilă” -- Lisa Kleypas

Samantha James este autoarea a 20 de bestselleruri, care au urcat rapid în topurile USA Today și New York Times. Apreciate de cititorii din întreaga lume, romanele ei de dragoste au primit numeroase premii, iar vânzările se ridică la peste 2 milioane de exemplare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 234
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-606-686-428-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.2400

Pareri